امروز : 30 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/07/04 - 12:30
  • تعداد بازدید : 825
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران:

کشت گیاهان دارویی ظرفیت خوبی برای افزایش درآمد عشایر است

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: 38 میلیون هکتار از مراتع کشور در اختیار عشایر است که ظرفیت خوبی برای کشت گیاهان دارویی است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: 38 میلیون هکتار از مراتع کشور در اختیار عشایر است که ظرفیت خوبی برای کشت گیاهان دارویی و افزایش درآمد عشایر است.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی در جمع مدیران ستادی و جمعی از مدیران استانی و مدیران عامل تشکل های عشایری اظهار داشت: در برنامه راهبردی سازمان موضوع معیشت عشایر، استقرار آنان در یکی از قطب های ییلاق و قشلاق تا افق 1404 و همچنین جمعیت آنان تبیین شده است.


 


 وی افزود: در این برنامه به نوعی بحث کجا بوده ایم کجا هستیم و  به کجا می خواهیم برسیم دیده شده است و همه مبنای کار ما باید این برنامه راهبردی باشد.


 


قندالی ادامه داد: همین که ما هفت طرح و برنامه برای افزایش درآمد عشایر تهیه کرده ایم توجه به معیشت عشایر است.


 


رئیس سازمان امور عشایر ایران بیان داشت: 38 میلیون هکتار از مراتع کشور در اختیار عشایر است که در این 38 میلیون هکتار هزاران منبع درآمد وجود دارد که هیچ کدام مربوط به دام نیست از جمله  کشت گیاهان دارویی که ظرفیت بسیار خوبی برای افزایش درآمد عشایر است.


 


وی با اشاره به طرح گردشگری عشایر گفت: در حوزه گردشگری عشایر مباحث فرهنگی عشایر بسیار مهم است ضمن اینکه باید منافع اقتصادی آن به جیب عشایر برود.


 


قندالی گفت: دام عشایر که متکی به نژاد بومی است فرصت و ظرفیت بسیار خوبی برای دو یا سه قلوزایی است که باید از آن استفاده کنیم.


 


رئیس سازمان امور عشایر ایران ادامه داد: برای داشتن آمار دقیق دام عشایر راهی به غیر از شناسنامه دار کردن آنها وجود ندارد.


 


 


وی با اشاره به اینکه در حوزه گیاهان دارویی، گردشگری و صنایع دستی عشایر اعتبارات و تسهیلات خوبی وجود دارد، تاکید کرد: در پرداخت تسهیلات به عشایر باید هدفمند کار کنیم و طوری عمل کنیم که به دست کسانی که استحقاق دارند برسد.


 


قندالی با تاکید بر اینکه  نباید از ظرفیت های عشایر غافل شویم، گفت: سالانه نزدیک دو میلیون تن علوفه دام در حوزه عشایری مصرف می شود که 5/1 میلیون تن آن را خود عشایر می خرند و 500 هزار تن را تشکل ها تهیه می کنند.


 


رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه توان و ظرفیت ما بیش از این است، تاکید کرد: ما باید با استفاده از علم و فن آوری در فعالیت های خود تحول و نوآوری ایجاد کنیم.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب