کسب درآمد پایدار رمز ماندگاری عشایر در خراسان جنوبی است
کسب درآمد پایدار میتواند موجب بهبود وضعیت معیشت و کار خانوارهای عشایری و ماندگاری آنان در مناطق عشایزی شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: کسب درآمد پایدار از طریق به دست آوردن دانش جدید در حوزه علوم دامی میتواند موجب بهبود وضعیت معیشت و کار خانوارهای عشایری و در نهایت ماندگاری آنان در مناطق عشایری شود.
محمد ابراهیم ابراهیمی در دوره آموزشی "اصول بازاریابی و فروش محصولات عشایری"، با اشاره به اهمیت تبدیل دامداری به دامپروری در جامعه عشایری، اظهار داشت: در شرایط وجود خشکسالی شدید و قهر طبیعت در مراتع، با انجام کارها بر مبنای اصول نوین علمی همراه با فعالیت گروهی و خانوادگی میتوان بر مشکلات فائق آمد و خشکسالی را تبدیل به فرصت کرد.
وی مشاغل مرتبط با صنایعدستی و گردشگری را از فعالیتهای بسیار مهم در ایجاد اشتغال، ارزیابی و بر پررنگ نمودن اهمیت تنوع شغلی در جامعه عشایری عنوان کرد.
ابراهیمی گفت: تبادل تجربه و ایجاد ارتباط قوی و مؤثر خانوارهای عشایری با یکدیگر، موجب ایجاد توان روانی مثبت، پویایی مضاعف و پیشرفت کار در جامعه عشایری که مبنا و ریشه آن مرتبط با فرهنگ عشیرهای، ارتباطات و تعاملات انسانی است، میشود.
مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی بیان کرد: کسب درآمد پایدار از طریق به دست آوردن دانش جدید در حوزه علوم دامی و با تلفیق آن با تجارب ارزشمندی که نسل به نسل کسب کردهاند، میتواند موجب بهبود وضعیت معیشت و کار خانوارهای عشایری در زندگی و در نهایت ماندگاری آنان در مناطق عشایزی شود.
این دوره آموزشی در مجتمع غدیر شهرستان بیرجند مرکز خراسان جنوبی و با شرکت عشایر فعال در حوزه های صنایع دستی و گردشگری استان برگزار شد.
نظر دهید