امروز : 29 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/10/30 - 11:59
  • تعداد بازدید : 887
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با ظرفیت تولید 600 تن در ماه

کارخانه خوراک دام عشایر در ساوه در دست احداث است

رئیس امور عشایر استان مرکزی از احداث و راه اندازی کارخانه خوراک دام عشایر در ساوه با ظرفیت تولیدی ۲۰ تن در روز احداث می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، منصوری با اعلام این خبر افزود: یک هکتار زمین برای احداث این کارخانه درنظر گرفته شده و در فاز نخست آن تولید 12 تن در روز پیش بینی شده  با هشت میلیارد ریال اعتبار نیز اختصاص یافته است. 


وی با اشاره به ارائه تسهیلات حمایتی به عشایر افزود:  هشت میلیارد تومان از محل جبران خسارت خشک‌سالی و دو میلیارد و 410 میلیون تومان هم از محل اعتبارات زنجیره تولید گوشت تامین شده است.


منصوری افاضافه کرد: امسال سه هزار تن نهاده نهاده دامی جو و سبوس بین دامداران عشایری استان مرکزی توزیع شده است.


رئیس امور عشایر استان مرکزی گفت: عشایر استان به طور میانگین سالیانه 5 هزار تن گوشت قرمز تولید و به بازار عرضه می‌کنند.


 منصوی ادامه داد: ایلات و عشایر استان مرکزی با داشتن 330 هزار دام سبک، 15 هزار دام سنگین، 680 هکتار زراعت آبی و یک‌هزار و 830 هکتار دیم، 110 هکتار باغات و 210 هزار هکتار اراضی مرتعی که شامل مراتع قشلاقی و ییلاقی است فعالیت می‌کنند.


وی افزود: 42 کانون عشایری در استان مرکزی وجود دارد که  21 کانون در زرندیه، 19 کانون در شهرستان ساوه، یک کانون در خمین و یک کانون هم در دلیجان فعالیت دارد.


رئیس امور عشایر استان مرکزی  خاطرنشان کرد: قشر عشایر از مولدترین بخش‌های جامعه ایران هستند و در واقع باید هر چادر عشایری را به مثابه یک کارگاه تولیدی به شمار آورد و این توانایی بالقوه را به رسمیت شناخت.


گفتنی است، عشایر استان مرکزی شامل ایل شاهسون، مغان، سنگسری، زند راویه ای، کرد کلهر، ذلکی، کله کوهی و عرب خراسانی هستند. جمعیت عشایر استان مرکزی بیش از پنج هزار نفر در قالب 770 خانوار است که بیشتر در مناطق مختلف ساوه، زرندیه، دلیجان و خمین زندگی می کنند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب