مدیرکل آموزش و پرورش عشایری اعلام کرد:
پایین ترین شاخص آموزشی در سیستان و بلوچستان، هرمزگان و آذربایجان غربی وجود دارد
علی نقی یزدان پناه گفت: پایین ترین شاخصهای عدالت آموزشی، مریوط به استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و آذربایجان غربی هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش عشایر کشور گفت: طبق بررسی های شورای بهبود شاخصهای مناطق محروم، پایین ترین شاخصهای عدالت آموزشی، مریوط به استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و آذربایجان غربی هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، علی نقی یزدان پناه در گفتوگو با خبرگزاری شبستان افزود: این سه استان محروم در شاخصهای نیرو انسانی، فضا، تجهیزات و پوشش تحصیلی دارای کمبودهایی هستند که باید برای ارتقای آن برنامه ریزی شود.
وی با بیان اینکه سازمان نوسازی و تجهیز مداس کشور متعهد شده است اعتبارات بیشتری را برای ساخت و تجهیز مدارس در این مناطق محروم اختصاص دهد، گفت: سازمان مدیریت و برنامه نیز اعلام کرده تا در برنامه ششم توسعه اعتبارات لازم را برای توسعه این استانها تخصیص یابد.
یزدان پناه با اشاره به سطح پوشش تحصیلی دانشآموزان ابتدایی در استان سیستان و بلوچستان گفت: 91 درصد فرزندان عشایر در این استان تحت پوشش تحصیلی هستند و بیشترین مشکل در دوره متوسطه است که نرخ پوشش تحصیلی کاهش مییابد.
مدیرکل آموزش و پرورش عشایر کشور همچنین درباره وضعیت کلاس های چند پایه گفت: فاصله جغرافیایی، پراکندگی روستاها، و نبود سرویس ایاب و اذهاب از موانع تحصیلی در مناطق محروم است که موجب می شود تا نرخ پوشش تحصیلی در این مناطق کاهش یابد.
وی اذعان داشت: با به کارگیری روشهای آموزش از راه دور، روستا مرکز، توسعه خوابگاهها و بالابردن ظرفیت مدارس شبانه روزی، نرخ پوشش تحصیلی در استان های کمتر توسعه یافته افزایش می یابد.
یزدان پناه در خصوص کمبود معلم در مناطق عشایری نیز گفت: مدارس عشایری کمبود معلم ندارند و برای اجرای عدالت آموزشی، در نظر گرفته ایم حتی یک دانش آموز عشایر نیز بدون معلم نباشد و اگر در مناطق سخت گذر هم زندگی میکنند به آن مناطق معلم اعزام میکنیم.
نظر دهید