امروز : 27 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/07/15 - 08:34
  • تعداد بازدید : 303
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی در نشست خبری روز روستا و عشایر:

میانگین سرانه درآمد عشایر خراسان رضوی دو برابر میانگین عشایر کشور است

مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی در نشست خبری روز ملی روستا و عشایر با تشریح فعالیت های اداره کل امور عشایر استن، گفت: عشایر خراسان رضوی در موضوع بهره وری تولید و کاهش ضریب تبدیل در افزایش گوشت و کاهش علوفه در عشایری کشور نمونه است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر کشور به نقل از روابط عمومی امور عشایر خراسان رضوی، محمد نبوی فرد در نشست خبری بمناسبت روز ملی روستا و عشایر گفت : میانگین سرانه درآمد ماهیانه عشایر در خراسان رضوی ۲۱ میلیون ریال معادل حدود دو برابر درآمد ماهیانه ۱۱ میلیون ریالی عشایر در سطح کشور است.


وی افزود: این افزایش درآمد ناشی از حمایت ها، پرداخت تسهیلات و اجرای طرح پرواربندی دام سبک در استان است. 


نبوی فرد بیان داشت: در پایان برنامه ششم توسعه درآمد ماهیانه عشایر در کشور باید به ۲۲ میلیون ریال برسد و استان خراسان رضوی در نخستین سال‌های اجرای برنامه ششم موفق به تحقق این مهم شده است و همین امر از مهاجرت و یک جانشینی عشایر این استان جلوگیری کرده است.


مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی ادامه داد: طبق سرشماری سال ۱۳۸۷ بیش از هفت هزار خانوار عشایری با ۳۵ هزار نفر جمعیت در قالب ۳۵ طایفه در این استان فعالیت دارند که ۵۱ صدم درصد جمعیت خراسان رضوی را تشکیل می دهند.


وی با اشاره به "طرح پرواربندی دام سبک" توسط عشایر، و بیان کرد: این طرح در چارچوب زنجیره تولید گوشت قرمز به خاطر مزایای فراوان، صرفه جویی در ابعاد مختلف، سودآوری و اثربخشی سرمایه گذاری در سطح این استان در حال اجرا است.


نبوی فرد پرواربندی را  به معنای چاق کردن گوسفند و کسب حداکثر اضافه وزن یا تولید لاشه برای تامین گوشت تعریف و بیان کرد: پرواربندی دربرگیرنده مزایای فراوان شامل جلوگیری از کشتار دام پیش از رسیدن به وزن مطلوب و حفظ کمی و کیفی مراتع با اقدام برای جلوگیری از فشار چرای دام بر مرتع یا کاهش این فشار است.


مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی گفت: سال ۱۳۹۷ با اجرای این طرح ۴۲۶ هزار و ۸۰۳ راس دام از این طریق با کنسانتره منحصر به فرد تولیدی در تنها کارگاه تولید استان خراسان رضوی، تغذیه و پروار شدند.


وی حجم تولید گوشت قرمز توسط عشایر خراسان رضوی را سالانه ۱۲ هزار تن اعلام  کرد و افزود:پارسال ۸۹۶ میلیارد و ۷۰۹ میلیون ریال تسهیلات از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، مبارزه با خشکسالی، سامانه کارا و اعتبارات استانی به عشایر این استان پرداخت شد. 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب