امروز : 01 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1396/09/14 - 13:28
  • تعداد بازدید : 586
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دوستدار کتاب در گیلان

فراخوان چهارمین جشنوار روستاها و عشایر دوستدار کتاب در گیلان

چهارمین دوره «جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب» در سطح روستاها و عشایر سراسر کشور برگزار می‌شود.

چهارمین دوره «جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب» در سطح روستاها و عشایر سراسر کشور برگزار می‌شود.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری شبستان، به منظور گسترش عدالت فرهنگی در سراسر کشور و پشتیبانی از اقدامات انجام شده و طرح‌ های ابتکاری در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی و جلب توجه سازمان‌ ها و نهادهای مرتبط به اهمیت کتاب در جامعه، چهارمین دوره «جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب» در سطح روستاها و عشایر سراسر کشور برگزار می‌شود.


 


مجموعه فعالیت‌های فرهنگی ـ ترویجی مرتبط با کتاب‌خوانی که با مشارکت‌های مردمی، نهادها و سازمان‌های فعال در میان روستائیان و عشایر اجرا شده یا برای اجرا در سال آینده برنامه‌ریزی شده است، می‌تواند نامزد شرکت در جشنواره باشد.


 


در هر برنامه، اعم از اجرا شده یا پیش‌بینی‌شده، باید اهداف، شیوه اجرا، نهادهای مشارکت‌کننده و نحوه تأمین بودجه آن مشخص شود.


 


برای شرکت در این جشنواره، ضروری است مجموعه فعالیت‌ها، برنامه‌ها، مدارک و مستندات با امضای دهیار، رئیس شورای اسلامی و مسئول کتابخانه یا متولی طرح‌های کتاب‌خوانی، به همراه برگه‌های تکمیل‌شده به دبیرخانه استانی جشنواره مستقر در ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها ارسال شود.


 


هیئت‌داوران جشنواره از میان نامزدان نهایی، ۱۰ روستا یا گروه عشایری برگزیده را به‌عنوان «دوستدار کتاب» معرفی خواهد کرد.


 


روستاها و عشایر برگزیده در مراسمی با حضور شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی کشور در تهران مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.


 


در استان‌ها نیز به نحو مقتضی از روستاها و عشایر برگزیده تقدیر به عمل خواهد آمد.


 


برنامه‌های ارسالی می‌تواند شامل مجموعه فعالیت‌های اقدامات زیربنایی شامل تأسیس نهادهای مرتبط به کتاب‌خوانی ازجمله کتابخانه، واگذاری زمین، تأمین تجهیزات و امکانات زیربنایی و فعالیت‌های ترویجی شامل برگزاری مسابقات، جشنواره‌ها، نمایشگاه‌ها، و هر فعالیتی که به نحو مبتکرانه و خلاقانه‌ای به ترویج کتاب و کتاب‌خوانی بیانجامد، باشد.


 


متناسب با نیازهای محلی، آیین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی باشد، تأثیرات پایداری در ارتقای سطح فرهنگ کتاب‌خوانی داشته باشد، از مشارکت مردمی و پشتیبانی واحدهای اجرایی روستا و عشایر برخوردار باشد، پوشش جمعیتی مناسب داشته باشد و به‌ خصوص زنان، کودکان و نوجوانان را مورد توجه قرار دهد، قابلیت الگوبرداری و اجرا در سایر مناطق را داشته باشد، از تازگی و کیفیت در محتوا و شیوه اجرا برخوردار باشد از شاخص های انتخاب است.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب