مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه گفت:
عشایر کرمانشاه در سال 21900 قطعه صنایع دستی تولید می کنند
حسن احمدی گفت: عشایر کرمانشاه در سال 24 هزار و 500 تن شیر، 1630 تن الیاف دامی، 600 تن روغن حیوانی و بیش از 21 هزار و 900 قطعه انواع صنایع دستی تولید می کنند.
مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه گفت: عشایر کرمانشاه در سال 24 هزار و 500 تن شیر، 1630 تن الیاف دامی، 600 تن روغن حیوانی و بیش از 21 هزار و 900 قطعه انواع صنایع دستی تولید می کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، حسن احمدی در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: همچنین ده هزار تن گوشت قرمز و بیش از 30درصد پروتئین استان کرمانشاه توسط جامعه عشایری تأمین میشود.
وی با اشاره به جمعیت ۸۰ هزار نفری عشایر استان کرمانشاه در قالب با ۱۴ هزار و ۱۰۹ خانوار، گفت: جامعه عشایری استان کرمانشاه یک میلیون و 500 هزار رأس واحد دامی که معادل 30 درصد دام استان و 7 درصد از دام عشایر کشور است را در اختیار دارند و از این لحاظ در رتبه 4 کشوری قرار دارند.
احمدی خاطرنشان کرد: 14 ایل عشایر استان کرمانشاه دوره ییلاقی خود را در مناطق سردسیر می گذرانند که
مرور در مناطق ییلاقی مستقر می شوند.
مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه با بیان اینکه عشایر در طول تاریخ همواره در حفظ و تأمین امنیت مرزها و دفاع از کشور نقش مهم و قابل توجهی داشتهاند، عنوان کرد: عشایر با آداب و رسوم کهن و فرهنگ غنی ایلی و عشیرهای و با وجود محدودیتهای موجود و عدم برخورداری از امکانات مناسب بهداشتی، آموزشی و خدمات رفاهی و با کمترین بار مالی برای کشور به تولید ادامه دادهاند.
وی خاطرنشان کرد: عشایر کرمانشاه با جمعیتی بیش از 14 هزار خانوار در قالب 14 ایل با نامهای کلهر، سنجابی، کرند، گوران، ثلاث باباجانی، جاف، جمهور، ترکاشوند، زوله، زنگنه، بانزرده، پایروند، بالاوند، زردلان و طایفه مستقل عثمانوند در این استان زندگی کوچندگی دارند.
نظر دهید