مدیرکل امور عشایر اصفهان:
عشایر اصفهان سالانه ۱۲ هزار تن گوشت تولید می کنند
مدیرکل امور عشایر اصفهان گفت: عشایر استان سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز و هفت هزار تن محصولات لبنی تولید میکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، مختار اسفندیاری در شورای عشایری اصفهان با ارائه گزارشی از جمعیت و تولیدات عشایر استان، اظهار داشت: براساس سرشماری ثبتی مبنایی مرکز آمار ایران، عشایر استان اصفهان شامل ۱۲ هزار و ۲۷ خانوار با جمعیت ۵۸ هزار و ۴۹۳ نفر است.
وی با اشاره به اینکه عشایر استان یک میلیون واحد دامی در اختیار دارند، گفت: عشایر اصفهان سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، هفت هزار تن محصولات لبنی، ۷۰۰ تن عسل و ۳۰ هزار مترمربع انواع صنایع دستی تولید میکنند.
اسفندیاری ادامه داد: همچنین از ۲۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی در اختیار عشایر استان سالانه ۶۵ هزار تن انواع محصولات زراعی و ۱۴۰ هزار تن انواع محصولات باغی تولید می شود.
مدیرکل امور عشایر استان اصفهان طرح مجتمع پرواربندی دام عشایر عرب جرقویه با ظرفیت ۲۵ هزار راس دام و اشتغال زایی ۳۲۵ نفر، اجرای پروژه سد خاکی "گاوخفت" در مناطق عشایری فریدونشهر، احداث جاده "تاسک" در منطقه پادنا شهرستان سمیرم برای بهره برداری 1500 خانوار را از جمله اقدامات صورت گرفته طی سالهای اخیر توسط امور عشایر استان عنوان کرد.
وی گفت: تولید محصولات دامی و کشاورزی سالم و ارگانیک، انطباق شیوه زندگی عشایر با اقتصاد مقاومتی، جاذبههای گردشگری در مناطق عشایری و وجود تشکلهای فراگیر تعاونی عشایری از جمله توانمندیهای جامعه عشایری اصفهان است.
اسفندیاری جابه جایی محل برگزاری مانورهای ارتش و سپاه در مناطق عشایری، تامین نفت سفید، تامین نهاده دامی، تعیین تکلیف معادن در مناطق عشایری و تعیین تکلیف تعرفه حمل دام در فصل کوچ را از جمله درخواست های عشایر استان ذکر کرد.
نظر دهید