امروز : 29 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/09/07 - 08:51
  • تعداد بازدید : 617
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس امور عشایر استان مرکزی:

عشایر استان مرکزی سالیانه 5 هزارتن گوشت قرمز تولید می کنند

رئیس امور عشایر استان مرکزی گفت: عشایر این استان 330 هزار دام سبک و 15 هزار دام سنگین در اختیار دارند و به طور میانگین سالیانه 5 هزارتن گوشت قرمز به بازار عرضه می‌کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر منصوری اظهار داشت: میزان اعتبار امور عشایر استان مرکزی در سال گذشته 40 میلیارد ریال بود که تلاش براین است این میزان در سال 97 به 50 میلیارد ریال افزایش یابد که خوشبختانه تا کنون 80 درصد آن محقق شده است.


وی بیان کرد: با وجود اینکه جمعیت عشایری استان مرکزی نسبت به سایر استان‌ها کمتر است ولی استان مرکزی از لحاظ سرانه اعتباری در حوزه عشایری جزو دو استان برتر کشور است.


منصوری ادامه داد: اختصاص تسهیلات برای خشکسالی مناظق عشایری و پرواربندی دام سبک و سنگین بخشی از برنامه‌های امور عشایر استان مرکزی برای توانمندسازی عشایر استان است.


وی گفت: بیشترین سطح مرتع را در شهرستان‌های ساوه و زرندیه وجود دارد که از جمله موارد مهم و قابل توجه در بخش عشایری استان به شمار می‌رود.


منصوری اضافه کرد: در حال حاضر در استان مرکزی 42 کانون عشایری وجود دارد که 21کانون در زرندیه، 29 کانون در  ساوه، یک کانون در خمین و یک کانون هم در دلیجان فعالیت دارد.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب