مدیرکل امور عشایر اردبیل اعلام کرد:
عشایر اردبیل سالانه 12 هزار و 500 تن گوشت تولید می کنند
مدیرکل امور عشایر اردبیل با اشاره به پلاک کوبی پنج هزار و 565 راس دام عشایر این استان، گفت: عشایر این استان سالانه 12 هزار و 500 تن گوشت قرمز و 43 هزار و 500 تن شیر تولید و روانه بازار مصزف می کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر اردبیل، معرفت آذری اظهار داشت: عشایر استان اردبیل با داشتن بیش از یک میلیون و 500 هزار راس واحد دامی از تولیدکنندگان اصلی گوشت قرمز در کشور هستند.
وی افزود: عشایر استان اردبیل سالانه 12 هزار و 500 تن گوشت قرمز و 43 هزار و 500 تن شیر تولید و روانه بازار مصزف می کنند.
آذری همچنین از اجرای طرح پلاک کوبی و هویت گذاری دام عشایر استان خبر داد و افزود: در این طرح تمامی دام عشایر استان پلاک کوبی و در سامانه اصلاح نژاد کشور ثبت می شوند.
مدیرکل امور عشایر اردبیل با اشاره به اینکه تاکنون پنج هزار و 565 راس دام عشایر استان پلاک کوبی شده اند، مزیت های این طرح را ساماندهی حمل و نقل و فروش دام، جلوگیری از قاچاق دام، کمک به برآورد تولید دام کشور و کنترل بیماری های دامی عنوان کرد.
نظر دهید