رئیس آموزش و پرورش عشایری کرمان:
سرانه دانشآموزان مدارس عشایری بسیار پایین است
رئیس آموزش و پرورش عشایری کرمان گفت: سرانه مدارس عشایری نسبت به سایر دانش آموزان بسیار پایین است و در این حوزه دچار معضل هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری تسنیم، منوچهر امیرتیموری در نشست با مدیران مدارس عشایری استان کرمانبا حضور سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایری کشور با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش عشایری به موفقیت های بزرگی در استان دست یافته است، گفت: با وجود همه موفقیتها اما هنوز عقبماندگیهای زیادی داریم که باید جبران شود.
وی بزرگترین معضل آموزش و پرورش عشایری کرمان را کمبود شدید نیروی انسانی دانست و افزود: چند سال پیاپی خیران مدرسهساز در استان عملکرد بسیار خوبی داشتند و بیش از 80 مدرسه خیرساز عشایری در استان کرمان راه اندازی شده است.
رئیس آموزش و پرورش عشایری کرمان گفت: دانشآموزان مدارس عشایری فرصت مهارتآموزی ندارد و بنا داریم چند سیستم سیار را برای این مدارس فعال کنیم.
امیرتیموری با بیان اینکه نبود زیرساختهای مناسبت باعث مشکلاتی برای معلمان عشایری شده است، عنوان کرد: وضعیت نابسامان زیرساختها برای عشایر از جمله وضعیت جادهها برای معلمان و دانشآموزان عشایری مشکلساز شده است.
وی با اشاره به اینکه کمبود سرانه دانشآموزی داریم، عنوان کرد: حدود 4 هزار دانشآموز شبانهروزی در استان کرمان وجود دارد که سرانه مدارس عشایری برای این دانشآموزان بسیار پایین است و ما در این حوزه دچار معضل هستیم.
نظر دهید