معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری:
زنجیره تولیدات لبنی و پروتئینی در چهارمحال و بختیاری تکمیل شده است
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: با تدبیر دولت تدبیر و امید زنجیره تولید مواد لبنی و پروتئینی در این استان تکمیل شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر چهارمحال و بختیاری، مجید نظری دهکردی در جلسه هماهنگی چهارمین نمایشگاه ملی توانمندی های روستاییان و عشایر اظهار داشت: سالانه بیش از ۳۱ هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز برابر ۳.۵ درصد تولید گوشت قرمز کشور در چهارمحال و بختیاری تولید می شود که رتبه نهم کشور را دارا است.
وی سرانه تولید شیر در این استان را ۲۴۲ کیلوگرم دانست و گفت: چهارمحال و بختیاری با این میزان تولید، رتبه دوم تولید سرانه شیر خام کشور را دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری از تصویب سه هزار و ۲۹۰ طرح توانمندساز عشایر و روستایی با اعتباری افزون بر دو هزار و ۹۲۰ میلیارد ریال طی ۲ سال گذشته خبر داد و گفت: با پرداخت این میزان تسهیلات تحولی در تولید محصولات کشاورزی و دامی این خطه ایجاد شده است.
نظری گفت: این استان امسال با محصولات و تولیدات اختصاصی و منحصر به فرد در بخشهای کشاورزی و انواع تولیدات روستایی و عشایری از جمله صنایع دستی در چهارمین نمایشگاه ملی توانمندی های روستاییان و عشایر در تهران شرکت میکند.
وی یادآور شد: چهارمین نمایشگاه ملی توانمندی های روستاییان و عشایر کشور ۲۴ تا ۲۷ مردادماه در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار میشود، چهارمحال و بختیاری ۱۴ غرفه در این نمایشگاه به خود اختصاص داده است.
نظر دهید