امروز : 26 آذر 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 14:03
  • تعداد بازدید : 674
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد:

دولت از طرح‌های تولید گوشت قرمز توسط عشایر استقبال می کند

مجید علی پور گفت: دولت با پرداخت ۷۰ میلیارد ریال از طرح‌های پایداری تولید گوشت قرمز توسط عشایر در کهگیلویه و بویراحمد حمایت می کند.

مدیر کل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: دولت با پرداخت ۷۰ میلیارد ریال از طرح‌های پایداری تولید گوشت قرمز عشایر در کهگیلویه و بویراحمد حمایت میکند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مجید علی پور افزود: این طرح به افزایش تولیدات عشایری از جمله گوشت قرمز منجر شد که امسال در قالب اعتبارات کم سود تاکنون ۳۰ میلیارد ریال به ۴۵۰ خانوار پرداخت شده است.



وی از پروار بندی ۳۰ هزار راس دام در 2 مرحله‌ اجرای این طرح خبر داد و افزود: با کار پروار بندی، ۴۵۰ تن به ظرفیت تولید گوشت قرمز عشایر کهگیلویه و بویراحمد افزوده شد.



علی پور پایه‌ تولید گوشت قرمز عشایر استان را هفت هزار و ۲۲۰ تن اعلام کرد و افزود: با اجرای کامل این طرح امسال حدود هزار تن به ظرفیت آن افزوده خواهد شد.



مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد به شروع خدمات رسانی به عشایر با آغاز فصل سرما اشاره کرد و گفت: بازگشایی بیش از ۲ هزار کیلومتر راه عشایری، تامین سوخت و علوفه‌ مورد نیاز از جمله خدماتی است که تا پایان فصل قشلاق ادامه دارد.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب