رئیس روابط عمومی سازمان امور عشایر:
دستگاه های فرهنگی مسئولیتی در قبال جامعه عشایری احساس نمی کنند
رئیس روابط عمومی سازمان امور عشایر گفت: مسائل فرهنگی در جامعه عشایری مغفول مانده و دستگاه های فرهنگی مسئولیت چندانی در قبال این جامعه احساس نمی کنند
رئیس روابط عمومی سازمان امور عشایر در دوره آموزشی "مدیریت فعالیت فرهنگی در روابط عمومی" در شهر کرد گفت: علت انتخاب این دوره این است که متاسفانه مسائل فرهنگی در جامعه عشایری مغفول مانده و دستگاه های مرتبط فرهنگی مسئولیت چندانی در قبال این جامعه پرتلاش و ارزشمند کشور احساس نمی کنند و از این نظر آسیب شناسی و احصای مشکلات فرهنگی جامعه عشایری و انعکاس مناسب آن جزو وظایف مهم روابط عمومی به شمار می آید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر، علی اسفندیاری در مراسم اقتتاح برگزاری دوره آموزشی مسئولین روابط عمومی های کشور با انتقاد از تفکر نامناسب و غیرواقعی برخی از مدیران نسبت به روابط عمومی اظهار داشت: ارزش هر مدیری به روابط عمومی کارآمد و موثر آن است و اهمیت روابط عمومی در هر سازمان و اداره ای باید درک شود، اما متاسفانه برخی از مدیران به روابط عمومی به عنوان یک رقیب می نگرند و یا اهمیت آن را به خوبی درک نکرده اند و از این رو به این واحد مهم و حیاتی توجه چندانی ندارند.
وی گفت: جابجایی مداوم مسئولین روابط عمومی نوعی اسراف در هزینه ها است زیرا این جابجایی ها پس از برگزاری دوره های آموزشی متعدد و کسب تجربه و آموزش توسط نیروهای روابط عمومی انجام شده و دوباره باید این روند تکرار شود که کارایی لازم را نخواهد داشت.
اسفندیاری اضافه کرد: مشکل دیگر حوزه روابط عمومی این است که اکثر مسئولین روابط عمومی در استان ها چندین کار را علاوه بر روابط عمومی بر عهده دارند که متاسفانه بخاطر نگرش نامناسب مدیران، فعالیت های روابط عمومی در اولویت های آخر قرار می گیرد.
رئیس روابط عمومی سازمان امور عشایر با بیان اینکه فرهنگ عشایر یکی از مشخصه های بارز آنان است، گفت: به خاطر شرایط زیستی خاصی که عشایر کشور دارند هنوز فرهنگ عشایر بکر باقی مانده است، اما هجمه ها و تهدیدات فرهنگی در حال ورود به این جامعه است که با غفلت و بی اعتنایی ارگان های مرتبط باید شاهد تغییرات منفی و فاجعه آمیز فرهنگی در این جامعه باشیم .
وی افزود: ساماندهی و حل مشکلات عشایر نیاز به یک عزم ملی و تفکر علمی دارد و این که باید این باور ملی به وجود بیاید که عشایر برخلاف جمعیت به ظاهر اندک شان، بسیار موثر و کارآمد هستند و میزان اثرگذاری که در اقتصاد و فرهنگ و امنیت کشور دارند به مراتب بیشتر از جمعیت شهری و روستایی است.
اسفندیاری خاطرنشان کرد: روابط عمومی های امور عشایر باید انعکاس دهنده مسائل و مشکلات عشایر باشند و علاوه بر اینکه فعالیت معمول روابط عمومی را انجام می دهند، باید سخنگوی جامعه ای باشند که در کوه ها و دشتها به تولید مشغول اند و به مسئولین دسترسی چندانی ندارند و بدین لحاظ مسئولیت روابط عمومی های امور عشایر به مراتب بیشتر از سایر روابط عمومی ها است.
رئیس روابط عمومی سازمان امور عشایر در پایان با قدردانی از زحمات همکاران امور عشایر چهارمحال و بختیاری در برگزاری این دوره گفت: انشاالله برگزاری این دوره ها زمینه ای باشد که بتوانیم در انعکاس و رفع بخشی از مشکلات جامعه عشایری کشور موثر باشیم.
گفتنی است دوره آموزشی "مدیریت فعالیت های فرهنگی در روابط عمومی" از 16 تا 18 اسفندماه با حضور مسئولین روابط عمومی های امور عشایر سراسر کشور در شهرکرد در حال برگزاری است.
سرفصل های این دوره شامل آشنایی با برگزاری گردهمایی، همایش، جشنواره و آشنایی با عناصر اصلی ارتباط می باشد.
نظر دهید