امروز : 04 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1395/08/03 - 13:38
  • تعداد بازدید : 1025
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به منظور حفاظت از منابع طبیعی

دستورالعمل اجرایی تفاهم نامه حفاظت از مراتع با مشارکت عشایر امضا شد

نخستين دستورالعمل اجرايي تفاهم‌نامه حفاظت مشاركتي سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخيزداري با امور عشاير و عشاير مرتع‌دار، در شيراز امضا شد.

نخستين دستورالعمل اجرايي تفاهم‌نامه حفاظت مشاركتي سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخيزداري با امور عشاير و عشاير مرتع‌دار، در شيراز امضا شد.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، نخستین دستورالعمل اجرایی تفاهم‌نامه حفاظت مشارکتی با عشایر مرتع‌دار در مناطق عشایری با حضور معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر، مدیران کل دفاتر ستادی سازمان جنگل‌ها، مدیران کل منابع طبیعی و امور عشایر استان‌های فارس، اصفهان، بوشهر و کهکیلویه و بویراحمد امضاء شد.


 


معاون حفاظت و امور اراضي سازمان جنگل‌ها و مراتع در این خصوص گفت: این تفاهم‌نامه در قالب واگذاری مراتع با مشارکت عشایر برای نخستین بار به صورت پایلوت در چهار استان فارس، اصفهان، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد اجرا خواهد شد.


 


مسعود منصور، کمک به گسترش طرح‌های مشارکتی، ارتقا سطح معیشت بهره‌برداران و عشایر و جلوگیری از تخریب مراتع را از اهداف مهم امضای این دستورالعمل دانست و گفت: تلاش مي‌شود با ارائه اقدامات آموزشی و ترویجی به عشایر و دستورالعمل‌هاي موجود شرايطي فراهم شود تا آنان نقش خود را در حفاظت از منابع طبیعی كه متعلق به خودشان است بهتر ايفا کنند.


 


وی با اشاره به اجرای طرح حفاظت مشارکتی سازمان جنگل‌ها و کاهش 73 درصدی تخریب در پنج میلیون هکتار از عرصه‌های ملی در سال 94 اضافه كرد: پیش بینی می‌شود تا پایان سال 95 طرح حفاظت مشارکتی در 12 میلیون هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی اجرا شود.


 


منصور افزود: با توجه به جمعیت بالای عشایر و دامداران در منطقه و پراکندگی آنان استمرار این طرح‌ها در سال‌های آتی باعث احیاء مراتع و گونه‌های گیاهی و جنگلی خواهد شد.


 


معاون حفاظت و امور اراضي سازمان جنگل‌ها و مراتع با اشاره به گستره وسیع منابع طبیعی و لزوم مدیریت مبتنی بر حفاظت از این منابع گفت: مدیریت عالمانه و صحیح بر منابع طبیعی نیازمند قطع و حذف عوامل تخریب و کاهش آن بر روی این عرصه‌ها است.


 


وی با اشاره به سه جانبه بودن این تفاهم‌نامه ابراز اميدواري كرد كه تعامل سازنده بين سازمان امور عشاير، سازمان جنگل‌ها و مرتع‌داران عشاير، بهبود وضعيت عشاير و بهره‌برداران در عرصه‌هاي ملي و حفظ منابع طبيعي را به‌ دنبال داشته باشد.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب