امروز : 04 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1395/07/27 - 14:16
  • تعداد بازدید : 991
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون سازمان برنامه و بودجه کشور تشریح کرد:

جزئیات طرح جدید دولت برای حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی

حمید پورمحمدی گفت: تلاش سازمان برنامه و بودجه این است که امکانات مورد نیاز سازمان محیط زیست، شیلات و امور عشایر را با اتکا به توانمندی تولیدی صنایع دفاعی کشور تامین کند.

معاون سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: تلاش سازمان برنامه و بودجه این است که امکانات مورد نیاز سازمان محیط زیست، شیلات و امور عشایر را با اتکا به توانمندی تولیدی صنایع دفاعی کشور تامین کند.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، سید حمید پورمحمدی با تشریح جزئیات تامین تجهیزات حفاظتی، حمایتی و اطفای حریق برای چهار سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان شیلات و سازمان امور عشایر، این پروژه را مصداق اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دانست.


 


 


وی افزود: مطابق با اصل ۴۵ قانون اساسی، جنگل ها و مراتع جزو انفال و ثروت عمومی محسوب می شوند که در اختیار حکومت هستند ضمن اینکه مطابق با اصل ۵۰ قانون اساسی، حفاظت از محیط زیست نیز جزو وظیفه عمومی قلمداد می شود.


 


پورمحمدی  افزود: توجه ویژه دولت به حفاظت از محیط زیست و عرصه های طبیعی، تنوع بخشی به تامین مالی برای تحقق امور حاکمیتی، تجاری سازی تولیدات صنایع دفاعی، استفاده از فناوری های نوین در حفاظت از عرصه های طبیعی و مجهز نمودن محیط بانان و جنگل‌بانان و در عین حال یگان‌های گشت‌دریایی به تجهیزات‌ پیشرفته انفرادی و گروهی و نیز تامین تجهیزات مورد نیاز برای آبرسانی به عشایر کشور از جمله اهداف این تفاهم نامه  است.


 


معاون سازمان برنامه و بودجه گفت: بر این اساس سازمان برنامه و بودجه صدور تضمین بازپرداخت اصل و فرع تسهیلات از محل بودجه های سنواتی را در کنار نظارت بر اجرا و راهبری و هماهنگی طرح دنبال می کند و وزارت دفاع نیز تولید و تامین تجهیزات و ارائه آموزش استفاده از آن را به عهده دارد ضمن اینکه موسسه اعتباری کوثر نیز تامین مالی این پروژه را بر عهده گرفته است.


 


وی گفت: برنامه های متعددی در قالب این تفاهم نامه برای سازمان جنگل‌ها با اعتباری حدود 100 میلیارد تومان در نظر گرفته شده که بر این اساس تامین ۳۲ پهباد از جمله تجهیزاتی است که در قالب این تفاهم نامه در اختیار این سازمان قرار گرفته و سازمان برنامه و بودجه نیز ظرف ۳ تا ۵ سال آن را بازپرداخت می‌کند.


 


پورمحمدی ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست نیز در قالب این تفاهم نامه، ۳۷ میلیارد تومان تجهیزات دریافت خواهد کرد که از محل تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال‌های آتی سازمان ظرف ۳ تا ۵ سال بازپرداخت می‌شود.


 


معاون سازمان برنامه و بودجه افزود: این اعتبار برای تامین قایق موتوری، موتورسیکلت ۲۵۰ سی‌سی انژکتوری، جلیقه ضدگلوله، پانل ضدگلوله، شوکر، سلاح کلاشینکف، کلت، افشانه، دستبند، گاوصندوق، سلاح بی‌هوشی، دوربین و جی‌پی‌اس هزینه خواهد شد.


 


وی سهم سازمان شیلات از این تفاهم‌نامه را ۴۵ میلیارد تومان ذکر و گفت: در قالب این تفاهم‌نامه تجهیزات مورد نیاز از جمله خودرو وانت، ناوچه، شناور، موتورسیکلت، موتورهای چهارچرخ و ساخت پلوگیری شناور به همراه طراحی و ساخت بالابر شناور گلف از دریا به ساحل نیز تامین می‌شود.


 


این مقام مسئول در سازمان برنامه‌ و بودجه اظهار داشت: برای سازمان امور عشایر نیز ۴۰ میلیارد تومان تجهیزات از قبیل آب شیرین‌کن خورشیدی، کامیون تانکردار، خودرو پیکاپ و جی‌پی‌اس در نظر گرفته خواهد شد.


 


گفتنی است، تفاهم‌نامه تامین تجهیزات حفاظتی- حمایتی و اطفای حریق مورد نیاز برای حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی کشور عصر روز دوشنبه 26 مهرماه میان سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان برنامه و بودجه، وزارت جهادکشاورزی و وزارت دفاع به امضا رسید.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب