امروز : 28 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/04/31 - 07:42
  • تعداد بازدید : 405
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل امور عشایر استان ایلام:

تولید گوشت قرمز در ایلام به ۸۲۰۰ تن در سال رسید

مدیرکل امور عشایر استان ایلام گفت: با پرداخت تسهیلات به عشایر استان و اجرای طرح تکمیل زنجیره تولید، تولید گوشت قرمز توسط عشایر استان به هشت هزار و ۲۰۰ تن در سال رسیده است.

به گزارش پاایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر استان ایلام، علی سلیمی با بیان این مطلب افزود: پیش از این سالانه هفت هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز توسط عشایر استان تولید می شد که با اجرای طرح تکمیل زنجیره تولید این میزان ۳۰۰ تن افزایش پیدا کرده و به هشت هزار و 200 تن رسیده است.



وی ادامه داد: عشایر استان دارای یک میلیون و 400 هزار راس دام هستند و ارزش گوشت قرمز تولید شده توسط آنان سالیانه بیش از 570 میلیارد تومان در سال است.

مدیرکل امور عشایر ایلام گفت: علاوه بر تولید گوشت قرمز، سالیانه 26 هزار و 815  هزار شیر و 465 تن روغن حیوانی، کشک، پشم و مو در استان توسط عشایر تولید و روانه بازار می شود.

وی اضافه کرد: در مجموع ارزش تولیدات عشایر استان ایلام بیش از 900 میلیارد تومان در سال است.



سلیمی یادآور شد: بیش از 9 هزار و 736 خانوار عشایری با جمعیت ۶۰ هزار نفر معادل 12 درصد جمعیت استان در ایلام زندگی می کنند که نقش مهمی در تامین نیازهای پروتئینی و فرآوده های دامی مردم استان دارند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب