مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی اعلام کرد:
تولید سالانه ۱۲ هزار تن گوشت توسط عشایر خراسان رضوی
مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی گفت: سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز توسط جمعیت عشایر کوچرو، نیمهکوچرو و رمهدار فعال در نقاط مختلف این استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر خراسان رضوی، محمد نبویفرد به مناسبت هفته جهاد کشاورزی، با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی در مشهد و دیدار با رئیس ایرنا در خراسان رضوی اظهار کرد: عشایر کشور سالانه ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز کشور را تولید و روانه بازار مصرف میکنند که ۱۲ هزار تن آن سهم عشایر خراسان رضوی است که معادل 6 درصد از کل میزان تولید این ماده پروتئینی در کشور توسط عشایر است.
وی افزود: این حجم از فعالیت تولیدی عشایر و خدمت قابل توجه آنان در حوزه تولید گوشت قرمز مورد نیاز کشور در حالی است که عشایر تنها ۱.۵ درصد از کل جمعیت حدود ۸۳ میلیون نفری ایران را تشکیل میدهند.
نبویفرد ادامه داد: ۱۲ هزار تن گوشت قرمز تولیدی عشایر در خراسان رضوی از محل پرورش یک میلیون واحد دامی که در اختیار عشایر این استان است تولید میشود.
مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی جمعیت عشایری خراسان رضوی را معادل 2 درصد از کل جمعیت یک میلیون و ۷۳۳ هزار نفر روستائیان این استان ذکر و بیان کرد: در خراسان رضوی ۳۵ هزار نفر در قالب هفت هزار خانوار زندگی کوچندگی دارند.
وی گفت: عشایر این استان با وجود خدمات چشمگیرشان در حوزه پرورش دام سبک و تولید گوشت قرمز، تنها ۵۶ صدم درصد از کل جمعیت شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی را تشکیل میدهند.
نظر دهید