امروز : 29 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/08/05 - 09:42
  • تعداد بازدید : 608
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز

تولید سالانه گوشت قرمز توسط عشایر ایلام 300 تن افزایش یافت

مدیرکل امور عشایر استان ایلام گفت: با اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز، تولید سالانه گوشت قرمز توسط عشایر ایلام با 300 تن افزایش به هشت هزار و ۲۰۰ تن رسیده است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر استان ایلام، علی سلیمی با بیان این مطلب اظهار داشت: پیش از این سالانه هفت هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز توسط عشایر استان ایلام تولید می شد که با اجرای طرح تکمیل زنجیره تولید، این میزان ۳۰۰ تن افزایش پیدا کرده است.


وی گفت: یکی از مهمترین تولیدات عشایر استان ایلام، گوشت قرمز است که توسط امور عشایر استان مورد حمایت قرار می گیرد.


سلیمی افزود: تولید گوشت قرمز توسط عشایر ایلام علاوه بر تامین نیازهای استان، به دیگر نقاط کشور نیز ارسال می شود.


 مدیر کل امور عشایر استان ایلام  یادآور شد: بیش از ۹ هزار خانوار عشایری با جمعیت ۶۰ هزار نفر در استان ایلام زندگی می کنند که نقش مهمی در تامین نیازهای دامی و لبنی مردم استان دارند.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب