با اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز
تولید سالانه گوشت قرمز توسط عشایر ایلام 300 تن افزایش یافت
مدیرکل امور عشایر استان ایلام گفت: با اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز، تولید سالانه گوشت قرمز توسط عشایر ایلام با 300 تن افزایش به هشت هزار و ۲۰۰ تن رسیده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر استان ایلام، علی سلیمی با بیان این مطلب اظهار داشت: پیش از این سالانه هفت هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز توسط عشایر استان ایلام تولید می شد که با اجرای طرح تکمیل زنجیره تولید، این میزان ۳۰۰ تن افزایش پیدا کرده است. وی گفت: یکی از مهمترین تولیدات عشایر استان ایلام، گوشت قرمز است که توسط امور عشایر استان مورد حمایت قرار می گیرد. سلیمی افزود: تولید گوشت قرمز توسط عشایر ایلام علاوه بر تامین نیازهای استان، به دیگر نقاط کشور نیز ارسال می شود. مدیر کل امور عشایر استان ایلام یادآور شد: بیش از ۹ هزار خانوار عشایری با جمعیت ۶۰ هزار نفر در استان ایلام زندگی می کنند که نقش مهمی در تامین نیازهای دامی و لبنی مردم استان دارند.
نظر دهید