امروز : 30 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/05/27 - 13:09
  • تعداد بازدید : 624
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران:

تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری به کام عشایر نیست

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری به نام عشایر ولی به کام عشایر نیست.

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری به نام عشایر ولی به کام عشایر نیست.



به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی در نشست شورای عشایری استان کرمانشاه که با حضور استاندار و جمعی از مدیران سازمان امور عشایر و مدیران دستگاه های اجرایی کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: عشایر تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری به عنوان اولویت آورده شده اند، اما تنها کسانی که از این تسهیلات استفاده نمی کنند عشایر هستند.


 


وی با بیان اینکه به دنبال انجام کار تصنعی برای عشایر نیستیم، گفت:  85 درصد تسهیلاتی که امور عشایربه متقاضیان پرداخت می کند از محل ماده 10 و 12 تسهیلات ارزان قیمت خشکسالی جذب شده است.


 


قندالی برخی شعب بانک کشاورزی را که مصوبه دولت در باره تضامین زنجیره ای عشایری را رعایت نمی کند مورد انتقاد جدی قرار داد و گفت: این امر باعث متضرر شدن عشایر از خسارات ها شده است.


 


رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: دولت سود و اصل تسهیلات ارزان قیمت اشتغال روستایی و عشایری و همچنین مناطق زلزله زده را تضمین کرده و معنی ندارد بانک ها در پرداخت این تسهیلات به عشایر سختگیری کنند تضمین های زنجیره ای را نپذیرند.


 


وی با بیان اینکه مجلس و دولت در خصوص خدمت رسانی به عشایر از هم افزایی خوبی برخوردارند، افزود: 40 میلیارد تومان به اعتبارات تنش آبی عشایر اختصاص یافته که 70 درصد آن یکجا جذب شده است.


 


قندالی با اشاره به 66 هزار راه عشایری در کشور، گفت: 40 میلیارد تومان برای خرید تجهیزات راهداری عشایر از جمله تانکرهای آبرسان و خودروهای کمکی برای جاده های سخت گذر و سایر تجهیزات و امکانات هزینه شده است.


 


رئیس سازمان امور عشایر ایران یادآور شد: سالانه از محل درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده مبلغ 250 میلیارد تومان باید صرف خدمات رسانی به عشایر شود که شاخصه های توزیع این اعتبارات در هر استان تعیین شده است.


 


وی تاکید کرد: دستگاه های اجرایی که موظف به ارائه خدمات شهری و روستایی هستند، باید طبق آیین نامه ساماندهی عشایر به جامعه عشایری نیز خدمت رسانی کنند.


 


قندالی افزود: آیین نامه ساماندهی عشایر مصوب 1384 هیات دولت در 18 ماده 18 دستگاه اجرایی را موظف کرده همان خدماتی که در شهرها و روستاها به شهروندان ارائه می دهند به عشایر نیز ارائه کنند.


 


وی با اشاره به اینکه از 50 درصد از ظرفیت این آیین نامه استفاده شده، تاکید کرد: دستگاه های اجرایی ذی ربط توجه جدی تر و بیشتری به وظایف خود داشته باشند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب