استاندار سمنان تاکید کرد:
برند سازی محصولات عشایر باید در دستور کار مسوولان قرار گیرد
استاندار سمنان گفت: باید برای رفع مشکلات فروش محصولات لبنی عشایر اقدام کرد و برند سازی این محصولات باید در دستور کار مسوولان امر قرار گیرد.
استاندار سمنان گفت: باید برای رفع مشکلات فروش محصولات لبنی عشایر اقدام کرد و برند سازی این محصولات باید در دستور کار مسوولان امر قرار گیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، محمدرضا خباز در مراسم اختتامیه جشنواره شیر در مهدیشهر با بیان این مطلب اظهار داشت: عشایر مهدیشهر ۸۴ نوع فرآوردهای لبنی از شیر تولید می کنند و بسته بندی، برند سازی و رعایت نکات بهداشتی در افزایش بازار فروش این محصول موثر است.
وی افزود: ۱۷ صندوق خرد زنان روستایی و عشایری در استان سمنان در حال فعالیت است که نقش بسزایی در افزایش تولیدات لبنی و بازار فروش دارند.
خباز تبادل تجربیات، معرفی مشاغل مرتبط به ویژه با تولیدات عشایر و زنان روستایی در افزایش اشتغال و تولید موثر دانست.
استاندار سمنان همچنین از همکاری استانداری با دانشگاه علوم پزشکی برای صدور مجوز بهداشتی به تولیدات روستاییان و عشایر به ویژه لبنیات عشایر خبر داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرگزاری ایرنا هدف از برگزاری این جشنواره را آموزش و توانمندسازی عشایر، تربیت مربی برای آموزش، معرفی تنوع منحصر به فرد محصولات لبنی عشایر استان عنوان کرد.
سیدحسن میرعماد بیان داشت: بیش از ۲۵ درصد از گوشت قرمز و ۳۵ درصد از فرآورده های لبنی استان سمنان توسط عشایر تولید می شود.
وی خاطرنشان کرد: مصرف سرانه شیر و فرآورده های لبنی در استان سمنان ۹۳ کیلوگرم و مصرف سرانه کشوری ۹۰ کیلوگرم و مصرف جهانی ۱۹۰ کیلوگرم است که برای رسیدن به استاندارد جهانی نیاز به فرهنگ سازی داریم.
گفتنی است، جشنواره شیر در روزهای 27 و 28 تیر ماه به مدت دو روز با حضور ۳۰ تن از زنان عشایری و روستایی در مناطق ییلاقی مهدیشهر برگزار شد و در پایان گروه زنان سنگسری مهدیشهر با ۳۵۷.۹ امتیاز، گروه زنان دهستان چاشم مهدیشهر با ۳۴.۲۵ امتیاز به ترتیب اول و دوم شدند و شهرستان گرمسار با روستای فولاد محله مهدیشهر با امتیاز مشابه ۳۲۸.۲۵ رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.
نظر دهید