امروز : 29 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/10/15 - 10:02
  • تعداد بازدید : 486
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
استاندار اردبیل اطمینان خاطر داد:

برطرف شدن مشکل ۱۲ساله عشایر محدوده کشت و صنعت مغان تا یک سال آینده

استاندار اردبیل گفت: مشکل ۱۲ ساله عشایر و روستاییان محدوده کشت و صنعت و دامپروی پارس آباد مغان تا یک سال آینده برطرف می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری تسنیم، اکبر بهنام‌جو در بازدید از شرکت کشت و صنعت پارس در جمع عشایر منطقه اظهار داشت: همان گونه که هفته قبل در بین عشایر کشت و صنعت مغان که اراضی آنها در محدوده این شرکت قرار دارد اعلام کردم از هفت ماه پیش نسبت به حل مشکلات عشایر این منطقه پیگیری‌های لازم آغاز شد.


وی افزود: از طریق معاونت امور عمرانی استانداری نسبت به تهیه نقشه‌های کاداستر اراضی مورد اختلاف اقدام کرده‌ایم و موارد اختلافی را با رعایت حقوق قانونی و عرفی تمام کشاورزان و دامدارانی که از سال‌های دور مشغول زراعت یا دامپروری در این اراضی هستند ظرف مدت 6 ماه تا یک سال حل خواهیم کرد.


استاندار اردبیل بیان کرد: به روستاییان و عشایر محدوده شرکت کشت و صنعت پارس هم اطمینان خاطر داده می‌شود که موارد اختلافی این افراد هم با ایجاد کارگروه‌هایی که علاوه بر مقامات دولتی، نمایندگان روستاییان و عشایر نیز حضور خواهند داشت بررسی و نسبت به احقاق حقوق قانونی آنها اقدام می‌شود.


بهنام‌جو با اشاره به اینکه بیش از 12 سال این موضوع راکد مانده است، گفت: عزم جدی توسط دولتمردان برای حل این مشکل وجود دارد و شخصا به صورت هفتگی اقدامات انجام شده را رصد می‌کنم و حداکثر 6 ماه تا یک سال آینده، با همکاری تمامی دستگاه‌ها و مردم منطقه این اختلافات را حل خواهیم کرد.


وی با اشاره به ظرفیت عظیم تولیدی در کشت و صنعت پارس بر ایجاد صنایع تبدیلی تکمیلی در این بخش تاکید کرد و افزود: دو واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در جعفرآباد احداث می‌شود.


استاندار اردبیل با بیان اینکه دولت بیش از یکهزار میلیارد تومان در منطقه سرمایه گذاری کرده است، افزود: شبکه پایاب خداآفرین و اجرای طرح‌های آبی و کشاورزی تحول عظیم اقتصادی را در منطقه ایجاد می‌کند.


بهنام‌جو بیان کرد: ایجاد صنایع تبدیلی تکمیلی در منطقه مغان توجیه اقتصادی دارد و با اعطای مجوزهای لازم و پرداخت تسهیلات از راه‌اندازی این صنایع در منطقه حمایت می‌شود.


وی با اشاره به طرح‌های پیشنهادی سرمایه‌گذاران بومی جعفرآباد برای ایجاد صنایع تبدیلی اظهار کرد: فرزندان توانمند و سرمایه‌داران منطقه برای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال جوانان مشارکت جدی داشته باشند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب