امروز : 23 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1401/10/05 - 08:46
  • تعداد بازدید : 350
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
استاندار البرز در شورای عشایری استان تاکید کرد:

ایجاد مراکز ذبح و عرضه بهداشتی دام در شهرستان های استان البرز

استاندار البرز بر ایجاد میدان ذبح و عرضه دام بهداشتی در شهرستان های استان با استفاده از ظرفیت سرمایه گذاری بخش خصوصی و عشایر تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر استان البرز، شورای عشایری استان البرز با حضور استاندار البرز، عضو هیات رئیسه مجلس و رئیس فراکسیون عشایری، نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس، مدیرکل ساماندهی و هماهنگی سازمان امور عشایر ایران و مدیران دستگاه های اجرایی استان در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد.


 استاندار البرز در این نشست بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای حمایت جدی از عشایر تاکید کرد و اظهار داشت: عشایر ذخایر نظام هستند و نقش پررنگی در تامین تولیدات مورد نیاز مردم در بخش دام و لبنیات دارند.


مجتبی عبداللهی با تاکید بر ساماندهی و حمایت از جامعه عشایری، گفت: عشایر عامل موثری در رشد اقتصادی کشور هستند و مدیران استان باید نسبت به احصا نیازهای عشایر به منظور افزایش بهره وری و توسعه فعالیت های آنان اقدام کنند.


وی با تاکید بر ضرورت ایجاد مراکز ذبح و عرضه بهداشتی دام در سطح استان، افزود: شهرداری ها باید برای ایجاد مراکز فروش و ذبح دام بهداشتی بویژه در شهرستان های نظرآباد و ساوجبلاغ که مسیر اصلی عبور عشایر هستند، اقدام کنند.


عبداللهی از معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خواست تا با ترسیم مدل و طرحی، ظرف مدت معینی برای جانمایی و ایجاد بارانداز عرضه دام بهداشتی و مطمئن، برنامه ریزی کند و در این خصوص از ظرفیت سرمایه گذاری بخش خصوصی و عشایر هم استفاده شود.


استاندار البرز گفت: درصدد هستیم با استفاده از تمامی امکانات و اعتبارات مصوب، حمایت ویژه ای از عشایر استان داشته باشیم تا موجبات رضایتمندی و افزایش تولید این قشر ارزشمند را فراهم کنیم.


وی با بیان اینکه هر خانواده عشایری یک بنگاه اقتصادی موثر در کشور است، اضافه کرد: بانک کشاورزی باید توجه ویژه ای به بخش کشاورزی و عشایر داشته باشد و در  اعطای تسهیلات به عشایر همراهی و همکاری لازم را داشته باشد.


 رئیس فراکسیون عشایر مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به جهش بودجه مربوط به حوزه عشایر در سال جاری، گفت: برای ساماندهی راه های عشایری در سال 1400 حدود 25 میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده بود که این رقم در بودجه  1401 به حدود هزار میلیارد تومان رسیده است.


علی کریمی فیروزجایی با بیان اینکه امسال 2500 میلیارد تومان برای آبرسانی پایدار به عشایر و 500 میلیارد تومان برای آموزش و پرورش عشایر کشور بودجه مصوب شده است، افزود: بستر قانونی برای حمایت از عشایر فراهم است و استان ها باید از این فرصت نهایت بهره برداری را داشته باشند.


مدیرکل دفتر ساماندهی و امور هماهنگی سازمان امور عشایر ایران نیز در این شورا بر انجام وظایف دستگاه های اجرایی استان در قبال عشایر استان و لزوم توانمندسازی جامعه عشایری تاکید کرد.


سیاوش احمدی میرقائد همچنین از اختصاص 5 هزار میلیارد تومان به عنوان افزایش سرمایه عشایر در صندوق توسعه عشایری و 5 هزارمیلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره 16  و 5 هزار میلیارد تومان از محل تسهیلات تبصره 18 برای پرداخت تسهیلات به عشایر کشور خبر داد.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب