امروز : 04 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1395/04/05 - 10:26
  • تعداد بازدید : 1258
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس:

اندیشه پروری از ویژگی های شاخص بهمن بیگی بود

غلامرضا تاجگردون گفت: اندیشه پروری از ویژگی های شاخص علمی و فرهنگی بهمن بیگی بود.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس با اشاره به لزوم بهره گیری از تجربه های آموزشی بهمن بیگی گفت: اندیشه پروری از ویژگی های شاخص علمی و فرهنگی بهمن بیگی بود.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا؛ غلامرضا تاج گردون در آیین بزرگداشت محمد بهمن‌بیگی بنیانگذار آموزش و پرورش عشایری، اظهار داشت: مرحوم بهمن بیگی با پرورش استعدادهای درخشان عشایری گام های مهمی را در عرصه فرهنگ و ادب کشور برداشت.


 


وی با بیان این که اندیشه ‌پروری یکی ار نکات برجسته شخصیتی استاد بهمن‌بیگی بود، گفت: بهمن بیگی در زمان خدمت خود نسلی را پرورش و تقدیم جامعه کرد که هر کدام از این تحصیلکرده ها امروز در زمینه های گوناگون در جامعه به خدمت صادقانه مشغول هستند.


 


تاج گردون افزود: بهمن بیگی با تولید و ترویج علم و دانش در قلب مردم عشایر ماندگار شد که این خود نشان از خصلت برجسته وی است.


 


نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس با بیان اینکه بهمن بیگی یکی از افتخارات جامعه معلمی کشور است بیان کرد: این استاد با تلاش فراوان در زمینه پرورش استعدادهای درخشان فرزندان عشایری کشور آثار ماندگار و ریشه ای بر جای گذاشت.


 


وی ادامه داد: اندیشه شادروان محمد بهمن بیگی متعلق به گروه خاصی نبوده بلکه به تمام قشرها از جمله بزرگان هنر و ادب تعلق دارد.


 


زنده یاد استاد محمد بهمن بیگی بنیانگذار آموزش عشایی در ایران است که از سال 1331 کار خود را آغاز و در طول 28 سال مدیریت بر اداره آموزش عشایر ایران بیش از 10 هزار معلم را تربیت کرد.


 


بهمن بیگی پنج اثر با عناوین بخارای من، ایل من، اگره قره قاج نبود، به اجاقت قسم، طلای شهامت و عرف و عادت در عشایر فارس منتشر کرد. وی یازدهم اردیبهشت سال 1389 در شیراز درگذشت.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب