امروز : 22 آذر 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 10:02
  • تعداد بازدید : 921
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری اعلام کرد:

افزایش 20 درصدی گوشت قرمز عشایر در چهارمحال و بختیاری

یحیی حسین پور گفت: امسال تولید گوشت قرمز توسط عشایر چهارمحال و بختیاری 20 درصد افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری فارس، یحیی حسین پور  با اعلام این مطلب اظهار داشت:  کوچ پاییزه عشایر استان از 20 شهریور ماه آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه دارد و تاکنون 80 درصد از جمعیت عشایر، استان را ترک کرده اند.


وی افزود: تمامی مسیرهای عبوری عشایر در اردیبهشت ماه سالجاری به طول 500 کیلومتر بازگشایی و آواربرداری شد.


حسین پور با بیان اینکه عشایر 25 درصد از گوشت قرمز و 35 درصد از صنایع دستی استان را تولید می‌کنند، گفت: در شش ماهه نخست امسال 23 میلیارد تومان تسهیلات ارزان ‌قیمت به عشایر استان پرداخت شده است.


 مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در این مدت 700 میلیون تومان برای آبرسانی سیار به عشایر و دام‌هایشان هزینه شده است.


 وی با بیان اینکه جمعیت عشایر برون‌کوچ استان شامل حدود 126 هزار نفر و 14 هزار و 675 خانوار است، گفت: عشایر درون‌کوچ استان 30 هزار نفر هستند که در شهرستان لردگان زندگی می‌کنند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب