امروز : 29 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/02/09 - 12:55
  • تعداد بازدید : 714
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی:

اطلاع رسانی ها آسیب سیل یه عشایر خراسان جنوبی را به حداقل رساند

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: با توجه به اطلاعیه ها و هشدار های هواشناسی، اطلاع رسانی و ارائه هشدار های لازم به عشایر از کلیه ابزار های اطلاع رسانی در دسترس اعم از پیامک،تماس تلفنی، ارتباط حضوری (ارتباط چهره به چهره) و شبکه های مجازی استفاده شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر خراسان جنوبی، حسین حسین پور در جلسه شورای هماهنگی ستاد مدیریت بحران استان گزارش کاملی از اقدامات قبل،حین و بعد از سیل اخیر در مناطق عشایری ارائه داد.



وی گفت: با توجه به اطلاعیه ها و هشدار های اداره کل هواشناسی، اطلاع رسانی و ارائه هشدار های لازم به عشایر از کلیه ابزار های اطلاع رسانی در دسترس  اعم از پیامک، تماس تلفنی، ارتباط حضوری(ارتباط چهره به چهره) و شبکه های مجازی استفاده شد.


حسین پور افزود: همکاران ستاد و شهرستان ها بصورت آماده باش شبانه روزی ضمن تدارک تمامی امکانات و تجهیزات موجود از قبیل(موتور برق، پمپ آبکش، دستگاه کف کش و ...) و ماشین آلات(گریدر، و...)، اقدام به سرکشی از مناطق مستعد سیل و بازدید از محلات عشایری نمودند.


مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: همکاران ما در حین بارندگی و ایجاد روان آب و ضمن برآورد اولیه خسارات و نیازهای ضروری لازم را با دستگاه های مرتبط جهت ارسال اقلام امدادی به محلات سیل زده هماهنگ کرده و پس از بارندگی ها نیز با حضور در مناطق عشایری و برآورد تکمیلی خسارت وارده، پیگیر تامین و توزیع نیازهای اولیه بین عشایر آسیب دیده  و همچنین مرمت ایلراه های عشایری جهت تسهیل عبور و مرور کردند.


وی گفت: با توجه به بروز سیل اخیر در کنار دیگر دستگاه های مربوطه به مرمت راه های دسترسی می پردازیم و با هماهنگی ستاد بحران استان و شهرستان ها براساس نیاز هر شهرستان همچنان پیگیر تامین امکانات برای عشایر آسیب دیده هستیم.


حسین پور اضافه کرد: علی رغم وجود سیلاب ها و بارندگی هایی که در استان وجود داشته خوشبختانه با توجه به اطلاع رسانی به موقع، تلفات انسانی نداشتیم و بیشتر خسارات در بخش دام و راه های عشایری  بوده است.


مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی بیان داشت: پس از وقوع سیلاب نیز اکیپ ها بصورت سیار از مناطق عشایری که حجم سیلاب بیشتر بوده بازدید و بعد از بررسی از جایگاه هاي دام و منازل عشایر در مواردي که سقوط آوار محتمل بود نسبت به تخلیه آنها اقدام گردید.


وی افزود: عشایری که دام آنان در مراتع چراي شهرستان بود و احتمال به زیر آب رفتن مرتع وجود داشت، گله هاي دام خود را به نقاط امن و ارتفاعات انتقال دادند.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب