امروز : 05 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1394/12/01 - 15:33
  • تعداد بازدید : 893
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر خبر داد:

اختصاص 20 میلیارد ریال به صندوقهای خرد زنان عشایری کشور

کرمعلی قندالی گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی عشایر، موافقت نامه اختصاص 20 میلیارد ریال به صندوق های خرد زنان عشایری مبادله شده است.


کارگاه آموزشی چگونگی انتخاب تسهیلگر و تشکیل صندوق اعتبارات خرد زنان عشایری امروز شنبه اول اسفند با حضور مشاور وزیر و مدیرکل دفتر امور زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی و رئیس سازمان امور عشایر در کرج برگزار شد.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی در این کارگاه در سخنانی اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای عالی عشایر، موافقت نامه اختصاص 20 میلیارد ریال به صندوق های خرد زنان عشایری مبادله شده است.


وی گفت: توجه به رفع مشکلات عشایر می‌تواند گامی مهم در جهت توسعه فعالیت‌های آنان محسوب شود.


قندالی افزود: یکی از مهمترین اقداماتی که برای توسعه خدمات به این قشر در اولویت قرار گرفته است ساماندهی بانوان عشایر در صندوق‌های اعتباری خرد است.


رئیس سازمان امور عشایر بیان این که با اجرای این طرح 10 هزار نفر از زنان عشایر در این صندوق ساماندهی می‌شوند، خاطرنشان کرد: با ساماندهی این افراد گام‌های مثبتی در راستای توسعه فعالیت‌های آنان و ارتقای وضعیت اقتصادی این قشر برداشته می‌شود.


وی با اعلام اینکه حدود 50 درصد جمعیت عشایر را زنان تشکیل می‌دهند، بیان داشت: این جمعیت ظرفیت عظیمی است که باید به آن توجه ویژه و اساسی شود.


قندالی ادامه داد: فرآوری محصولات لبنی، صنایع دستی، گیاهان دارویی و دست بافت ها و دست پخت‌های زنان عشایر از جمله توانمندی‌های زنان عشایر است که باید به آن توجه کرد.


رئیس سازمان امور عشایر راه‌اندازی صندوق‌های خرد زنان عشایر را مهم ارزیابی کرد و گفت: با راه‌اندازی این صندوق علاوه بر اشتغال زایی برای زنان می توان در کارآفرینی و ارتقای سطح اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جامعه عشایر نیز اقدامات لازم را انجام داد.


وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت فوق العاده ای در کل کشور برای تشکیل و توسعه صندوق خرد زنان عشایری وجود دارد، ادامه داد: اگر صندوق های خرد زنان عشایری بتوانند توانمندی اقتصادی در عشایر ایجاد کنند، بسیاری از مشکلات فرهنگی و اجتماعی جامعه عشایری حل خواهد شد.


 


قندالی با اشاره به اینکه در سیستم تشکل ها، زنان بهتر، دقیق تر، منظم تر و سالم تر می توانند فعالیت کنند، تصریح کرد: یک تسهیلگر باید توانایی هم افزایی، ایجاد تعامل میان اعضای گروه و قدرت برنامه ریزی و تصمیم گیری را داشته باشد و آن را گسترش دهد.


 


رئیس سازمان امور عشایر در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه طی 10 سال گذشته و از زمان اجرای این طرح تا کنون 86 صندوق خرد در استان‌های مختلف کشور تشکیل شده است، افزود: در این راستا در نظر داریم تا پایان سال جاری 86 صندوق دیگر در استان‌هایی که آمادگی تشکیل این صندوق‌ها را دارند راه‌اندازی کنیم.


 


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب