امروز : 26 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1399/07/20 - 14:15
  • تعداد بازدید : 463
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل امور عشایر سیستان و بلوچستان خبر داد:

6000 نفر از عشایر سیستان و بلوچستان غربالگری شدند

مدیرکل امور عشایر سیستان و بلوچستان با اشاره به غریالگری 6000 نفر از عشایر سیستان و بلوچستان در برابر بیماری کرونا، گفت: غربالگری جمعیت عشایری این استان در برابر کووید 19 در سه مرحله اجرای مراقبت های مادران باردار در مناطق دور دست، واکسیناسیون، و ارائه آموزشهای سلامت از سوی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان امور عشایر ایران با اهدای لوح سپاس از تلاشگران عرصه بهداشت علوم پزشکی زاهدان از جمله رئیس دانشگاه،  معاون بهداشتی، رئیس گروه توسعه شبکه، رئیس گروه توسعه شبکه علوم پزشکی زاهدان و رئیس مرکز بهداشت شهرستان میرجاوه قدردانی کرد.


مدیرکل امور عشایر سیستان و بلوچستان در مراسم تجلیل از تلاشگران عرصه بهداشت علوم پزشکی زاهدان با اهدای لوح سپاس رئیس سازمان امور عشایر، گفت: تلاشهای صورت گرفته در حوزه بهداشت و سلامت جامعه عشایری و اقدامات موثر این مجموعه در کنترل بیماری کرونا در مناطق عشایری قابل تقدیر است و طی این مدت با اقدامات پیشگیرانه علوم پزشکی هیچ موردی از ابتلای افراد در مناطق عشایری زاهدان صورت نگرفته است.


حمید طوقی با اشاره به غریالگری 6000 نفر از عشایر سیستان و بلوچستان، گفت: غربالگری جمعیت عشایری این استان در برابر کووید 19 در سه مرحله اجرای مراقبت های مادران باردار در مناطق دور دست،  واکسیناسیون و  ارائه آموزشهای سلامت از سوی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شده است.


وی پراکندگی جمعیت عشایری را  یکی از مهمترین مشکلات در راستای ارائه خدمات عنوان کرد و افزود: با وجود این مشکلات تیم های سلامت از ارائه خدمات به جمعیت عشایر غافل نبوده اند.


مدیرکل امور عشایر سیستان و بلوچستان همچنین خواستار گسترش خانه های بهداشت و حضور پررنگتر پزشکان در مناطق عشایری و رسیدگی به مشکلات بهداشتی عشایر استان شد.


 رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این مراسم جامعه عشایری را مایه افتخار کشور عنوان کرد و افزود: برای اولین بار در کشور طرح راه اندازی خانه های بهداشت عشایر کلید خورده است و در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مناطق عشایرنشین شش خانه بهداشت عشایری راه اندازی خواهیم کرد تا خدمات متمرکزی به جمعیت عشایری ارائه نماییم.


سیدمحمد هاشمی شهری ادامه داد: در حال حاضر جمعیت عشایری استان خدمات سلامت را از خانه های بهداشت مجاور دریافت می کنند و تمامی خدمات سلامت طبق روال معمول به آنان ارائه می گردد.


وی یادآور شد: طی یکسال گذشته بیش از 30 هزار خدمت سلامت رایگان به جمعیت عشایری استان ارائه شده است و بر این باوریم که هر چه دامنه خدمات پیشگیری در مناطق دوردست را گسترش دهیم نوعی سرمایه گذاری است و در آینده تخت های کمتری را برای درمان در بیمارستانها  اشغال خواهیم کرد.


هاشمی شهری ادامه داد: تمام استانداردهایی که برای خانه های بهداشت تعریف شده برای راه اندازی خانه های بهداشت عشایری لحاظ شده و هدف ما ارائه بهترین خدمات به مردم است و امیدوارم بزودی شاهد راه اندازی خانه های بهداشت عشایری در استان باشیم.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب