امروز : 03 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1396/04/11 - 10:19
  • تعداد بازدید : 643
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرکل امور عشایر کرمانشاه:

30 درصد پروتئین کرمانشاه توسط عشایر تولید می شود

علی اشرف آزادی گفت: 30 درصد پروتئین این استان توسط عشایر تولید می‌شود.

مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه گفت: 30 درصد پروتئین این استان توسط عشایر تولید می‌شود.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، علی اشرف آزادی در حاشیه بازدید از مناطق عشایری استان اظهار کرد: جمعیت عشایری استان کرمانشاه بیش از 14 هزار خانوار است که 80 هزارنفر جمعیت دارند و با در اختیار داشتن یک میلیون و 500 هزار واحد دامی، 30 درصد پروتئین مورد نیاز استان را تولید می کنند.


 


وی افزود: عشایر استان کرمانشاه سالانه بیش از 10 هزارتن گوشت قرمز، 24 هزار و 500 تن شیر و 600 تن روغن حیوانی تولید می کنند. 


 


آزادی اضافه کرد: بیش از 21 هزار و 9000 قطعه انواع صنایع‌دستی  نظیر چیخ، گلیم، جاجیم و ... توسط عشایر کرمانشاه تولید می‌شود که این تولیدات بیشتر به مصرف خود عشایر می‌رسد و مازاد آن در بازار عرضه می شود.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب