امروز : 26 آذر 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 13:12
  • تعداد بازدید : 854
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس:

26 كانون فرهنگی و هنری ویژه عشایر فارس راه اندازي مي شود

سيدعلي محمد موسوي از راه اندازي، 26 کانون فرهنگی و هنری ویژه عشایر استان فارس تا پايان امسال خبر داد.



مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس گفت: در راستاي اجراي مصوبه هیات وزیران در زمینه ارائه خدمات فرهنگی و مذهبی به جامعه عشایری كشور، 26 کانون فرهنگی و هنری ویژه عشایر در فارس راه اندازي مي شود.



به گزارش پايگاه اطلاع رساني سازمان امور عشاير ايران به نقل از خبرگزاري ايرنا، سید علی محمد موسوی افزود: اين كانون ها تا پایان امسال در مساجد شهرک های اسکان عشایر در شهرستان های اقلید، داراب، فراشبند، فسا، کازرون، شیراز و ممسنی فعالیت خود را آغاز می کنند.



وي گفت: تفاهمنامه ای به همین منظور میان دبیرخانه ستاد ساماندهی آسیب های اجتماعی، دبیرخانه کانون های فرهنگی و مذهبی مساجد و اداره کل امور عشایر فارس منعقد شده است.



موسوي هدف از انعقاد این تفاهم نامه را همکاری مشترک را ایجاد تعامل بین کانون های اسکان عشایری و کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با هدف احیای کارکردهای مساجد در اسکان های عشایری استان برشمرد



مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس بيان داشت:  اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح از محل اعتبارات ستاد ساماندهی آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی استان و دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان فارس به صورت مشترک تامین شده است.


 


 


وي يادآور شد: مصوبه هیات وزیران تکالیف دستگاه ها را برای ارائه خدمات فرهنگی و مذهبی به جامعه عشایری به طور مشخص تعریف کرده و از مدیران دستگاه های دارای تکلیف در این مصوبه خواسته است به منظور محرومیت زدایی، توسعه متوازن، ساماندهی و ارتقای کیفیت زندگی و تعالی فرهنگی و معنوی عشایر اقدامات لازم را انجام دهند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب