رئیس امور عشایر استان مرکزی:
20 درصد گوشت قرمز استان مرکزی را عشایر تامین می کنند
علی اکبر منصوری گفت: 20 درصد گوشت قرمز استان مرکزی از تلاش عشایران استان در امر دامپروری تامین می شود.
رئیس امور عشایر استان مرکزی گفت: 20 درصد گوشت قرمز استان مرکزی از تلاش عشایران استان در امر دامپروری تامین می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، علی اکبر منصوری در نشست بررسی چالش های عشایری استان مرکزی در زرندیه اظهار داشت: 95 درصد عشایر استان مرکزی در حوزه ساوه و زرندیه اسکان دارند.
وی ادامه داد: زیست بوم های نوبران، زرندیه، خرقان و شازند به عنوان مناطق استقرار عشایر در استان مرکزی مطرح هستند.
منصوری افزود: 50 خانوار عشایری با جمعیتی بالغ بر 370 خانوار در زرندیه زندگی کوچندگی دارند.
رئیس امور عشایر استان مرکزی بیان کرد: خشکسالی مراتع، کمبود شدید منابع آبی و نبود برخی زیرساخت های معیشتی مهم ترین مشکلات جامعه عشایری استان مرکزی است.
بیش از پنج هزار عشایر در قالب 771 خانوار با بیش از 330 هزار راس دام در استان مرکزی زندگی کوچندگی دارند.
نظر دهید