امروز : 27 آذر 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 14:33
  • تعداد بازدید : 493
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس:

18 سال خشكسالي باعث کاهش توليدات عشاير در خراسان‌جنوبی شده است

نظر افضلی گفت: خشکسالی ۱۸ ساله در خراسان‌جنوبی آثار مخرب فراوانی داشته كه بیشترین تاثیر آن در بحث تولیدات عشایر نمود یافته است.

نماينده مردم نهبندان و سربيشه در مجلس گفت: خشکسالی ۱۸ ساله در خراسان‌جنوبی آثار مخرب فراوانی داشته و با کاهش فراورده‌های دامی بیشترین تاثیر آن در بحث تولیدات عشایر نمود یافته است.




 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری فارس، نظر افضلی در گردهمایی معاونان توسعه و امور زیربنایی ادارات کل امور عشایر كشور اظهار داشت: خشکسالی ۱۸ ساله در خراسان‌جنوبی آثار مخرب فراوانی داشته و با کاهش فراورده‌های دامی بیشترین تاثیر آن در بحث تولیدات عشایر نمود یافته است.



وی با بیان اینکه برای حیات این استان باید اقدامات سریعی انجام شود، گفت: در برنامه ششم توسعه برنامه‌های خوبی برای حوزه عشایری پیش‌بینی شده است.



نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس خواستار مشخص شدن برش استانی و شهرستانی برنامه ششم شد و افزود: هر ساله  ۲۰ درصد راه‌های عشایری باید آسفالت شود.



افضلی به توانمندسازی عشایر تأکید کرد و گفت: عشایر نمی‌توانند با شرایط موجود زندگی کنند و باید فکری برای توانمندسازی آنان شود که این امر نیازمند همت مسؤولان است.



وی به برخی از ظرفیت‌های جامعه عشایری خراسان جنوبي اشاره کرد و یادآور شد: تولید بهترین محصولات دامی، صنعت فرش بافی، تولید کرک و پشم از ظرفیت‌های عشایر اين استان محسوب می‌شود.



نماینده مردم نهبندان و سربیشه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ۸۰ درصد ساکنان مرزی استان عشایر هستند این قشر مانند دژ محکمی برای برقراری امنیت در مرزهای استان فعالیت می‌کنند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب