امروز : 05 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1395/02/12 - 14:53
  • تعداد بازدید : 969
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

1300 کیلومتر مسیر کوچ عشایر سمنان

عشایر سمنان از طولانی ترین مسیر کوچ که به نام ایل سنگسر ثبت شده است، خود را از مناطق قشلاقی به ییلاقی می رسانند.

عشایر استان سمنان از طولانی ترین مسیر کوچ که به نام ایل سنگسر ثبت شده است، خود را از مناطق قشلاقی به ییلاقی می رسانند .


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر به نقل از خبرگزاری ها، این مسیر کوچ بیش از یک هزار و 300 کیلومتر طول دارد و از مناطق قشلاقی استان سمنان آغاز و تا شهرستان طالقان ادامه دارد.


 


عشایر استان های سمنان، تهران و خراسان شمالی از این مسیر کوچ استفاده می‌کنند.


 


به گفته رئیس امور عشایر استان سمنان، کوچ بهاره عشایر استان سمنان  هر ساله از فروردین ماه شروع و تا خرداد ماه عشایر به مناطق ییلاقی می رسند .


 


حشمت الله جدیدی با بیان این‌که عشایر استان حدود یک میلیون و 200 هزار راس دام سبک و سنگین دارند، افزود: سالانه 300 هزار راس دام تولیدی عشایر استان سمنان وارد بازار کشور می‌شود و نیاز استان های سمنان، گلستان، تهران، خراسان و مازندران را تامین می کند .


 


وی جدیدی از ترمیم سالانه 44 هزار کیلومتر راه عشایری در استان سمنان خبر داد و افزود: این استان دارای 22 هزار مسیر ایل رو است که سالانه دو بار و در دو فصل بهار و پائیز ترمیم، موج برداری و تسطیح می‌شوند.


 


جدیدی اضافه کرد: لایروبی قنات‌ها و قرار دادن تانکرهای آب 12 هزار لیتری در مسیر کوچ عشایر از دیگر خدماتی است که در فصل کوچ به عشایر استان ارائه می‌شود.


 


جمعیت عشایر استان سمنان 14 هزار نفر است و عشایر ایل سنگسر شهرستان مهدیشهر با جمعیت بیش از پنج هزار نفر، بیشترین جمعیت عشایری این استان را داراست

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب