امروز : 27 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/07/03 - 09:42
  • تعداد بازدید : 308
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس امور عشایر استان مرکزی:

70 درصد دام‌ عشایر استان مرکزی زیر پوشش بیمه قرار دارد

رئیس امور عشایر مرکزی گفت: تاکنون بیش از ۷۰ درصد دام‌ عشایر این استان زیر پوشش بیمه قرار گرفته و پیش‌بینی می‌شود تا آینده ای نزدیک همه دام‌ عشایر استان زیر پوشش بیمه قرار گیرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر منصوری اظهار داشت: تفاهم‌نامه‌ای برای بیمه پایه دام عشایر برای نخستین بار در کشور بین سازمان امور عشایر ایران و صندوق بیمه بانک کشاورزی منعقد شد که همه دام‌ عشایر به صورت یارانه‌ای بیمه و ازخدمات بیمه‌ای برخوردار شوند.


وی ادامه دادم: در این تفاهم‌نامه قرار بر این شد که 70 درصد هزینه بیمه را دولت و 30 درصد آن را خود فرد پرداخت کند که با استقبال چشمگیر عشایر مواجه شد، به گونه‌ای که 14 هزار رأس دام بیمه شدند، این درحالی است که سال گذشته این رقم صفر بود. 



منصوری بیان کرد: بیش از 80 درصد حق بیمه دام‌ عشایر از یارانه پرداخت می‌شود و به ازای هر رأس دام فقط 13 هزار ریال حق بیمه توسط بهره‌بردار پرداخت می‌شود.


رئیس امور عشایر استان مرکزی گفت: در ارتباط با خسارت‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله حوادث قهری، سوانح طبیعی و بیماری‌های واگیردار و قرنطینه‌ای و به منظور کمک به ثبات و امنیت شغلی عشایر، غرامت بیمه‌گذاران خسارت‌دیده به موقع پرداخت شده است. 


وی بیان کرد: بیمه در شرایط سخت و در صورتی که مشکلی برای دام‌ه عشایر به وجود آید می‌تواند کمک خوبی برای آنان باشد و قطعا در امنیت شغلی عشایر نقش مهمی را ایفا می‌کند.



منصوری با اشاره به میزان تسهیلات ارائه ‌شده در 6 ماه نخست امسال به عشایر استان، اظهار کرد: تسهیلات اختصاص یافته در قالب تولید گوشت قرمز ویژه مناطق عشایری یک میلیارد و 700 میلیون تومان و تسهیلات اختصاص‌یافته ویژه خسارت ناشی از خشکسالی 730 میلیون تومان بوده است.


رئیس امور عشایر استان مرکزی یادآور شد: ایلات استان مرکزی یکی از متنوع‌ترین جمعیت‌های عشایری کشور است، چراکه از سراسرکشور در این استان ‌زیست موقت دارند و براساس آخرین آمار، جمعیت عشایری استان مرکزی بیش از 5 هزار نفر در قالب هزار خانوار است که بیشتر در ساوه، زرندیه، دلیجان و خمین زندگی می‌کنند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب