تاریخ شمسی : 03 آبان ، 1405 - 1:16:51
  • << اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی >>
  • ×
  • تاریخ انتشار : 3 هفته پیش
  • تعداد بازدید : 1
  • زمان مطالعه :
  • کد خبری :
  • گروه خبری :

زیرسازی راه جشنواره ثمرین در حال اجراست

مدیرکل امور عشایر اردبیل در بازدید از پروژه راه جشنواره ثمرین در استان اردبیل، از ادامه عملیات زیرسازی این مسیر خبر داد و گفت: پس از تکمیل این مرحله، عملیات آسفالت با همکاری بسیج سازندگی سپاه استان اجرا خواهد شد.

زیرسازی راه جشنواره ثمرین در حال اجراست
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان امور عشایر ایران،

علی پیرجاهد، مدیرکل امور عشایر اردبیل، به همراه عبدی بخشدار ثمرین و زمان‌نژاد مسئول دفتر نماینده در ثمرین، از روند اجرای پروژه راه جشنواره ثمرین در استان اردبیل بازدید کرد.

پیرجاهد در این بازدید میدانی، روند پیشرفت عملیات اجرایی پروژه را بررسی و بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای در بهبود دسترسی و تسهیل تردد جامعه عشایری منطقه تأکید کرد.

وی گفت: پیمانکاری این پروژه بر عهده بسیج سازندگی سپاه استان است و عملیات زیرسازی مسیر در حال اجراست.

مدیرکل امور عشایر اردبیل افزود: پس از تکمیل مرحله زیرسازی، عملیات آسفالت مسیر نیز با همکاری و مدیریت بسیج سازندگی سپاه استان انجام خواهد شد.

این پروژه با هدف بهبود دسترسی و تقویت زیرساخت‌های ارتباطی منطقه اجرا می‌شود و تکمیل آن، شرایط مناسب‌تری برای تردد عشایر و بهره‌برداران منطقه فراهم خواهد کرد.

گزارش خبری

کلمات کلیدی :

  • علی پیرجاهد
  • مدیرکل امور عشایر استان اردبیل
  • عشایر اردبیل
  • ایلراهها
  • راه جشنواره ثمرین
خبرنگار : کبری موسوی

نظرات

کلیه حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به سازمان امور عشایر ایران می باشد. طراحی و پشتیبانی توسط فرتاک اندیش آسیا