تاریخ شمسی : 13 آبان ، 1405 - 4:31:41
  • << اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی >>
  • ×
  • تاریخ انتشار : 18 ساعت پیش
  • تعداد بازدید : 1
  • زمان مطالعه :
  • کد خبری :
  • گروه خبری :

دعوت از مؤدیان مالیاتی برای تأمین آب شرب کانون اسکان عشایر قرق بهار

رئیس امور عشایر استان همدان از مؤدیان مالیاتی دعوت کرد با انتخاب پروژه نشان‌دار «تأمین آب شرب کانون اسکان قرق بهار»، در تأمین مالی این طرح زیرساختی و توسعه خدمات مورد نیاز جامعه عشایری مشارکت کنند.
دعوت از مؤدیان مالیاتی برای تأمین آب شرب کانون اسکان عشایر قرق بهار
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان امور عشایر ایران،

به نقل از روابط عمومی امور عشایر همدان، جعفر کاویانی‌دلشاد با اشاره به نقش عشایر در تولید محصولات دامی و تأمین امنیت غذایی کشور اظهار کرد: جامعه عشایری با تولید گوشت قرمز، لبنیات، پشم و سایر فرآورده‌های دامی، سهم مؤثری در زنجیره تولید و تأمین نیازهای غذایی جامعه دارد.



وی دسترسی پایدار به آب را از نیازهای اساسی خانوارهای عشایری دانست و افزود: تأمین زیرساخت‌های آبرسانی در کانون‌های اسکان عشایری، زمینه استمرار فعالیت‌های دامداری، حمایت از معیشت خانوارها و بهبود شرایط زندگی آنان را فراهم می‌کند.



رئیس امور عشایر استان همدان با اشاره به ظرفیت مالیات‌های نشان‌دار در تأمین مالی پروژه‌های اولویت‌دار گفت: این سازوکار امکان مشارکت هدفمند مؤدیان مالیاتی در اجرای طرح‌های مورد نیاز مناطق مختلف را فراهم می‌کند و منابع مالیاتی را در مسیر توسعه زیرساخت‌ها و حمایت از بخش‌های مولد قرار می‌دهد.



کاویانی‌دلشاد از مؤدیان مالیاتی استان خواست با انتخاب پروژه «تأمین آب شرب کانون اسکان قرق بهار» در فرآیند مالیات‌های نشان‌دار، در تأمین اعتبار این طرح و بهبود زیرساخت‌های آبرسانی جامعه عشایری مشارکت کنند.


گزارش خبری

کلمات کلیدی :

خبرنگار :

نظرات

کلیه حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به سازمان امور عشایر ایران می باشد. طراحی و پشتیبانی توسط فرتاک اندیش آسیا