امروز : 21 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1403/08/24 - 19:24
  • تعداد بازدید : 71
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل آموزش و پرورش عشایر کشور:

7120 مدرسه عشایری با 220 هزار دانش آموز در کشور فعالیت می کنند

7120 مدرسه عشایری با 220 هزار دانش آموز در کشور فعالیت می کنند که 1327 مدرسه سیار، ۴۸۲ مدرسه نیمه سیار، 5063 مورد ثابت غیرشبانه روزی و ۲۵۸ مدرسه نیز شبانه روزی هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، مدیرکل توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایری در حاشیه اردوی کشوری دانش آموزان عشایر در مشهد با بیان این مطلب گفت: 158 هزار دانش آموز عشایری در مقطع ابتدایی، 45 هزار نفر در مقطع متوسطه اول و 21 هزار دانش آموز نیز در مقطع متوسطه دوم در کشور مشغول تحصیل هستند.


امیر مهردادی با اشاره به اینکه استعدادهای نابی در بین دانش‌آموزان عشایری وجود دارد به طوری که در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، علوم پایه، علوم انسانی قبول شده اند، افزود: این دانش آموزان در مدارس تیزهوشان و نمونه درس نخوانده اند و فقط در مدارس شبانه روزی و عشایری تحصیل کرده اند که با هدایت تحصیلی و فعالیت‌های کلاسی توانسته اند در رشته‌های خوبی در کنکور قبول شوند و الگویی برای سایر دانش آموزان باشند.


وی با بیان اینکه آموزش و پرورش عشایر به دلیل کوچرو بودن آنان و شرایط خاصی که دارند سخت است، افزود: برخی از عشایر به خاطر شرایط جغرافیای و راه‌های مواصلاتی دسترسی سختی به مدرسه دارند که ناچار هستیم از کانتینر، چادر یا کانکس برای آموزش آنان استفاده کنیم.


مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایری با بیان اینکه تلاش می کنیم هیچ دانش آموز عشایری از تحصیل  باز نماند، اظهار کرد: نیاز است همه به خصوص خیرین و سازمان‌های امور عشایر برای تحصیل و دسترسی به موقع و راحت دانش آموزان عشایری کمک کنند.


مهردادی با اشاره به برگزاری اردوی زیارت اولی دانش آموزان پسر و دختر عشایری در مشهدالرضا، ادامه داد: در این اردوها برنامه های معنوی و آموزش مهارت های زندگی و بازی های بومی و محلی را در کنار یکدیگر برگزار می کنیم ضمن اینکه در طول سال نیز دوره‌های آموزشی و مهارتی و اردو و برنامه های تفریحی را برای ایجاد تنوع برای دانش آموزان عشایری برگزار می کنیم.


مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایری آشنایی با آداب و رسوم قومیت های مختلف و مهارت‌های زندگی، تعاملات غیرفردی، زندگی جمعی و خرد گروهی، رشد روانی و اجتماعی و افزایش عزت نفس را از اهداف برگزاری اردوهای دانش آموزی عشایری عنوان کرد.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب