امروز : 14 آذر 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 08:08
  • تعداد بازدید : 182
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل امور عشایر خوزستان خبر داد:

کوچ بهاره 40 هزار خانوار عشایری مستقر در خوزستان در حال انجام است

مدیرکل امور عشایر خوزستان گفت: کوچ بهاره 40 هزار خانوار عشایری مستقر در مناطق قشلاقی استان خوزستان به سمت مناطق ییلاقی خود در استان های مبدا در حال انجام است.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر خوزستان، سید اسکندر موسوی زاده گفت: براساس دستورالعمل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری، کوچ بهاره عشایر در مناطق مختلف استان خوزستان از 10 فروردین تا 15 اردیبهشت ماه انجام می شود و عشایر حدود یک ماه در مسیر کوچ هستند.
وی ادامه داد: عشایر کوچنده مستقر در استان خوزستان از نیمه دوم اردیبهشت ماه تا اواسط خرداد ماه وارد مناطق ییلاقی خود در استان های مقصد می‌شوند.
موسوی زاده گفت: 40 هزار خانوار عشایری با سه میلیون  راس دام سبک در فصل بهار از خوزستان به استان های  کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان،  چهارمحال بختیاری،  لرستان،  همدان و کرمانشاه  کوچ می کنند و
مدیرکل امور عشایر خوزستان افزود: تعدادی از عشایر کوچنده نیز در مناطق ییلاقی استان خوزستان از جمله در شهرستان صیدون،  باغملک،  دزپارت،  ایذه ، اندیکا،  لالی و دزفول استقرار پیدا می کنند.
موسوی زاده خاطرنشان کرد: امور عشایر خوزستان با همکاری دامپزشکی ،راهداری و نیروی انتظامی هماهنگی های لازم را برای کوچ امن و آسان عشایر انجام می دهد.
 استان خوزستان به دلیل داشتن آب و هوای مناسب و گرم، در فصل قشلاق پرجمعیت ترین استان عشایری کشور است و عشایر شش استان فصل پاییز و زمستان را در مناطق قشلاقی خوزستان سپری می کنند و با گرم شدن هوا در این مناطق این عشایر دوباره در فروردین و اردیبهشت به ییلاقات خود در استان های مبدا کوچ می کنند.
 
 
مدیر سایت
خبرنگار :

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب