هزینه رفت و آمد، علت ترک تحصیل دانشآموزان عشایری خوزستان
رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان گفت: ۱۶ مدرسه شبانه روزی در مناطق عشایری خوزستان وجود دارد که برخی از دانش آموزان این مدارس به دلیل اینکه امکان تامین هزینه رفت و آمد را ندارند مجبور به ترک تحصیل شده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، حمید قنبری در گفت و گو با خبرگزاری ایرنا با بیان این مطلب افزود: معلم های این مدارس نیز به دلیل اینکه درآمد کمی دارند در تامین هزینه تردد و رفت و آمد دچار مشکل هستند.
وی با اشاره به اینکه در مدارس عشایری کمبود معلم نداریم، گفت: در مناطقی هم که سه دانش آموز برای تحصیل وجود دارد معلم اعزام شده و در تامین نیروی انسانی مشکلی نداریم.
قنبری گفت: برخی از مناطق عشایری خوزستان مثل اندیکا و ایذه در فصل سرما در محاصره برف قرار میگیرند و برای ادامه تحصیل دانشآموزان در این مناطق به ایجاد کلاسهای کانکسی نیاز است.
رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان خاطرنشان کرد: تلاش زیادی برای ساخت مدرسه و کلاس درس در مناطق عشایری انجام گرفته و در چند سال اخیر ۱۱۰ واحد آموزشی در این مناطق احداث شده اما همچنان برخی از دانش آموزان عشایری این استان در کپر درس می خوانند و باید کانکس جایگزین این کلاسها شود.
وی با اشاره به اینکه ۲۰۷ دستگاه کانکس در ادارات آموزش و پرورش خوزستان با ساخت کلاس های ساختمانی در یک سال گذشته بدون استفاده مانده، از ادارات آموزش و پرورش خوزستان خواست در تحویل این کانکسها به آموزش و پرورش عشایر همکاری کنند.
گفتنی است، ۱۴ هزار دانش آموز عشایری از دوره پیش دبستانی تا متوسطه دوم در ۱۴ منطقه عشایری خوزستان در ۷۰۰ مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
نظر دهید