امروز : 27 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1401/05/11 - 12:20
  • تعداد بازدید : 510
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران:

بیش از 70 دستگاه متولی امور مرتبط با جامعه عشایری هستند

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: بیش از 70 دستگاه متولی امور مرتبط با جامعه عشایری هستند و سازمان امور عشایر نیز یکی از این دستگاه ها است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، نماینده مردم سراوان، سیب و سوران و مهرستان در مجلس با حضور در سازمان امور عشایر ایران با عباس پاپی‌زاده رئیس سازمان دیدار و گفتگو و تبادل نظر کردند.


رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اینکه بیش از 70 دستگاه از جمله وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، وزارت راه و... متولی امور مرتبط با جامعه عشایری هستند و سازمان امور عشایر نیز یکی از این دستگاه ها است که ضمن مطالبه گری گزارش اقدامات دستگاه ها در مناطق عشایری را پیگیری می کند.


 عباس پاپی زاده با بیان اینکه عده ای از عشایر در سرشماری لحاظ نشده اند که در حال پالایش آمار عشایر جامانده از سرشماری هستیم، گفت: اصلاح آمار عشایر از وظایف مرکز آمار کشور است و ما تنها لیست جاماندگان را تهیه و به مرکز آمار ارائه می دهیم.


وی با قدردانی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای همکاری با سازمان امور عشایر در بودجه 1401، به افزایش اعتبارات ملی امور عشایر سیستان و بلوچستان در سال جاری اشاره کرد و گفت: امسال در حوزه راه و تأمین آب تا سه برابر نسبت به سال قبل تأمین اعتبار می کنیم و باید به همین نسبت نیز بودجه استانی اختصاص داده شود.


 نماینده مردم سراوان، سیب و سوران و مهرستان در مجلس نیز در این نشست با بیان اینکه کشور ما کشور پهناوری است و مناطق مرزی کشور کمتر دیده شده اند، اظهار داشت: سیستان و بلوچستان از نظر برخورداری از شاخص های توسعه آخرین استان کشور است.


ملک فاضلی با بیان اینکه بیشترین جمعیت عشایری استان در سراوان حضور دارند و اولین موضوع در حوزه انتخابی بنده موضوع عشایر است، افزود: عدم وجود مدرسه مانع از تحصیل 20 درصد از کودکان عشایر در این منطقه شده است.


وی ادامه داد: فرزندان عشایر به دلیل زندگی در شرایط سخت عشایری، باهوشترین دانش آموزان هستند و در حالی که بسیاری از آنان می توانند به کشور کمک کنند اما متاسفانه از 100 دانش آموز عشایری که شروع به تحصیل می کنند، 90 درصد تا مقطع دیپلم ریزش دارند.


غلامحسین دباغ یکی از خیرین کشور که در این نشست حضور داشت نیز موضوع تامین معیشت و بهداشت مردم در مناطق محروم را از اهداف اولیه خیرین عنوان کرد و توزیع تانکرهای ثابت ذخیره آب در مناطق عشایری سروان را ضروری دانست.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب