8 و 9 مرداد ماه برگزار شد
گردهمایی سراسری مدیران ستادی و استانی سازمان امور عشایر در دماوند
گردهمایی سراسری مدیران ستادی و استانی سازمان امور عشایری ایران 8 و 9 مرداد ماه به میزبانی مدیریت امور عشایر استان تهران در مجتمع برف آبعلی شهرستان دماوند برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، در این گردهمایی دو روزه مسائل و مشکلات جامعه عشایری کشور از جمله بیمه دام، بیمه اجتماعی عشایر، پرداخت تسهیلات به عشایر، اجرای پروژه های عمرانی و آبرسانی، مسائل بهداشتی و درمانی عشایر و ... مورد تبادل نظر قرار گرفت.
در این نشست مدیران ستادی به تشریح فعالیت های و عملکرد واحدهای خود پرداختند و مدیران استانی نیز پاره ای از مشکلات استان در زمینه های مورد اشاره را بیان داشتند و راهکارهای برطرف کردن آن مورد بررسی قرار گرفت.
براساس این گزارش، رئیس سازمان امور عشایر ایران در حاشیه این گردهمایی با اشاره به اهداف برگزاری گردهمایی، اظهار داشت: با توجه به اینکه در پایان سال مالی ۹۷ و شروع سال مالی ۹۸ قرار داریم، برنامههای سال گذشته را ارزیابی و آسیب شناسی میکنیم و سیاستها و دستورالعملهای امسال را مورد بحث و بررسی و تعامل قرار میدهیم تا با رویکرد بهتری گام برداریم.
کرمعلی قندالی افزود: تحقق برخی از اهداف در امور عشایر به منابع متکی است، در حوزه تسهیلات طرحهایی همچون زنجیره تولید گوشت قرمز مصوب شدهاند که توانستیم از محل بند ب ماده ۵۲ مدیریت بحران اعتبارات خوبی را جذب کنیم.
وی گفت: در این بخش توفیقات خوبی داشتیم و ۹۸٫۵ درصد از تسهیلات جذب شد که نتیجه آن افزایش تولید گوشت قرمز و سطح درآمد عشایر بود.
رئیس سازمان امور عشایر ایران عنوان کرد: در تلاش هستیم آموزشها و رویکردهای جدید را از طریق این طرحها به جامعه عشایر منتقل کنیم.
وی گفت: حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در قالب ۲۱۳ هزار خانوار جمعیت عشایری کشور است که در ۳۰ استان پراکنده هستند و حدود ۲۴ میلیون رأس دام نیز متعلق به عشایر است.
قندالی ابراز داشت: حدود ۶ میلیون تن در سال میزان تولیدات عشایر است و براساس برآوردها یک خانوار عشایری نیازهای ۱۶ خانوار را تأمین میکند و علاوه بر این در حوزه صنایع دستی تولیدات عشایر از شاخصها به شمار میروند.
رئیس سازمان امور عشایر ایران افزود: عشایر علاوه بر دامداری یک شغل مکمل همچون تولید صنایع دستی نیز دارند و ۳۵ درصد از صنایع دستی کشور از تولیدات عشایر است.
وی در خصوص بیماری های دامی در مناطق عشایری نیز گفت: تا کنون گزارشی در خصوص امراض جدی و فراگیر در دام عشایر به دست ما نرسیده است.
قندالی اظهار امیدواری کرد بتوانیم در ارتقای سطوح مختلف درآمدی و اشتغال و بهداشت عشایر گامهای موثرتر و بیشتری برداریم.
نظر دهید