امروز : 05 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/05/13 - 12:11
  • تعداد بازدید : 573
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
ظلم خوش نشین ها به عشایر کهگیلویه و بویراحمد

هیچگونه تخلفی در ارائه تسهیلات به عشایر کهگیلویه و بویراحمد اتفاق نیفتاده است

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خدمات کم نظیر امور عشایر به عشایر استان گفت: هیچگونه تخلفی در ارائه تسهیلات به عشایر کهگیلویه و بویراحمد اتفاق نیفتاده است اما خوش نشین ها به عشایر استان ظلم می کنند.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد، مجید علیپور در گفتگو با رسانه ها از حاشیه سازی برخی سودجوها ها برای امور عشایر استان پرده برداشت و گفت: بیشترین چالش را ما در خوش نشین ها داریم، کسانی که زندگی و عقبه عشایری ندارند و با تصرف زمین هایی در مناطق عشایری و ایجاد ویلاهای غیرمجاز، مطالبه گری های آنچنانی از ما دارند.

















































وی گفت: در سال جاری خدمات در مناطق خوش نشین را محدودتر کردیم که این به مذاق خوش نشین ها خوش نیامده و حاشیه سازی می کنند.

















علی پور ابراز داشت: ما نوکر جامعه عشایری هستیم و حضور ما در راستای خدمات به آنان است، جاهایی در استان هست که انجام برخی اقدامات توجیه اقتصادی ندارد، مثلا برخی مناطق عشایری استان میلیاردها هزینه برای راهسازی نیاز دارد و عشایر آن نقاط نیز فقط دو تا 3 ماه در آنجا حضور دارند، که طبق شاخص های تعریف شده دولتی برای ما چندان توجیه ندارد، البته خدمات به این عزیزان انجام می شود.

























مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: من با 17 دستگاه ماشین آلات شروع به کار در امور عشایر استان کردم، این رقم الان به 52 دستگاه رسیده است که 22 مورد آن از سال 97 تاکنون انجام شده است.









وی با اشاره به حواشی و دروغ پراکنی ها در مورد استخدام های غیرمجاز، افزود: خب این تعداد دستگاه که وارد شده نیاز به راننده دارد، این دستگاه ها که خود به خود کار نمی کنند، اما بکارگیری این راننده ها خود پروسه قانونی داشته است.









علی پور اظهار داشت: بیش از 70 هزار نفر در استان کهگیلویه و بویراحمد زندگی عشایری دارند که ظرفیت بسیار خوبی هم برای بهبود اقتصاد و اشتغال و هم گردشگری به شمار می روند.

































































مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: تنها متولی خدمات عمران و زیرساختی عشایر، امور عشایر است، ما هم باید راه احداث کنیم، هم سیستم آبرسانی و هم مسائل اقتصادی، نفت و آرد و …، خلاصه هر آنچه یک جامعه به آن نیاز دارد را برای عشایر عزیز استان فراهم کنیم.

































































وی از پرداخت تسهیلات ویژه به عشایری استان خبر داد و افزود: در سال گذشته نزدیک به 35 میلیارد تومان تسهیلات به عشایر استان تزریق کردیم و برای سال 98 نیز تاکنون 11 میلیارد تسهیلات داده ایم ضمن اینکه 9 هزار تن علوفه دام بین دامداران عشایری استان توزیع کرده ایم.

































































































































علی پور گفت: سال گذشته با پرداخت 8.5 میلیارد تومان تسهیلات 116 هزار دام در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد پروار بندی شد و برای 614 نفر ایجاد اشتغال شد.







مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال 98 نیز 10 میلیارد تسهیلات پرداخت کرده ایم ، 20 میلیارد نیز اعتبار گرفتیم که تاکنون 349 نفر مشغول به کار شدند که این خود می تواند الگویی برای اشتغالزایی برای جوانان و متقاضیان کار در استان باشد.



وی ادامه داد: تسهیلات پروار بندی به افرادی ارائه می شود که سه شرط را داشته باشند، یکی اینکه دام خود را بیمه کرده باشند، دفترچه عشایری داشته باشند و 100 درصد کوچنده باشند و سکونت افراد نیز در محیط های عشایری باشد.




علی پور گفت: وام های پرداختی ما توسط دستگاه های مختلف نظارت می شود، خود ما نیز حاضر به انتشار و ارائه لیست وام ها هستیم.


مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد افزود: خانواده ها و اطرافیان خود ما عشایر هستند اما در سال های اخیر به نزدیکان خودم تسهیلاتی ندادم اگرچه عمدتاً شرایط دریافت را نیز داشتند.


وی یادآور شد: در سیل های اخیر 38 کیلومتر از راه های عشایر استان کاملا محو شد، مسیری بود که 3 بار مسدود شد اما خوشبختانه همه محورها در اسرع وقت بازگشایی شد.











































































































































































































































































































علی پور اجرای عملیات عمرانی 84 پروژه در سال 98، احداث 270 منبع ذخیره آب، بهسازی 170 چشمه، ایجاد 10 منبع ذخیره آب کشاورزی را تنها بخشی از اقدامات امور عشایر استان بیان کرد و ادامه داد: اخیراً با یکی از مرکز تحقیقاتی فارس قرارداد مطالعاتی منعقد کردیم که کاشت و باغات عشایر را به سمت کشت دیم و بدون نیاز به آب ببریم، چرا که اعتقاد داریم شرایط جغرافیایی و تغییرات آب و هوایی نیاز به تغییر در اقتصاد و اشتغال عشایر را ایجاب کرده است.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب