وزیر جهاد کشاورزی تشریح کرد:
نقش تاریخی زنان روستایی و عشایری در تامین امنیت غذایی
وزیر جهاد کاورزی با اشاره به نقش تاریخی زنان در کشاورزی و امنیت غذایی گفت: حضور زنان روستایی و عشایری در این حوزه از دیرباز مشهود بوده و این فعالیتها قدمتی دیرینه دارد، اما امروزه نقش زنان در مدیریت امنیت غذایی و بخش کشاورزی ابعاد جدید و گستردهای یافته است.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، غلامرضا نوری قزلجه در نخستین روز از همایش ملی مدیران زن وزارت جهاد کشاورزی، اظهار داشت: بسیاری از خصوصیات و توانمندیهای زنان حتی فراتر از مردان است و استفاده از این ظرفیتها به سود سازمان و کشور است، نه امتیازی که به کسی داده شود.
وی با اشاره به نقش تاریخی زنان در کشاورزی و امنیت غذایی، افزود: حضور زنان روستایی و عشایری در این حوزه از دیرباز مشهود بوده و این فعالیتها قدمتی دیرینه دارد، اما امروزه نقش زنان در مدیریت امنیت غذایی و بخش کشاورزی ابعاد جدید و گستردهای یافته است.
وی افزود: در وزارت جهاد کشاورزی در سطوح مختلف مدیریتی، زنان توانمند و با استعداد حضور دارند و در چند ماه اخیر بیشترین انتصابات مدیران زن در سطوح عالی انجام شده و این انتصابات براساس شایستگی و توانمندی افراد صورت گرفته است.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که زنان از نظر وفاداری سازمانی و نظم کاری نمونه هستند، گفت: این خصوصیات زنان موجب شده آنها مدیرانی موفق و قابل اعتماد باشند که نقش مهمی در پیشبرد اهداف وزارتخانه ایفا میکنند.
وی خاطرنشان کرد: امنیت غذایی یکی از مهمترین مأموریتهای وزارت جهاد کشاورزی است و مدیران زن با نوآوری، تحول، پاسخگویی و شفافیت میتوانند نقش تعیینکنندهای در تحقق این هدف ایفا کنند.
نوری قزلجه گفت: پستهای اداری عرصههای جدیدی است که عملکرد بسیار مهم بوده و فعالیت کاری زنان آن را گسترده کرده و سرعت میبخشد.
وی با اشاره به نوآوری و خلاقیت در کارها ادامه داد: مدیران زن باید در موقعیتهایی که هستند نوآور بوده و تحول ایجاد کنند تا ثابت کنند میتوانند موقعیتهای جدید خلق کنند.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به مصرف بالای روغن و شکر در کشور، اظهار داشت: در شرایطی که ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر از طریق واردات تامین میشود، بیش از ۱.۵ برابر دنیا مصرف داریم.
وی با بیان این که مصرف بیش از حد این محصولات نهتنها به سلامت جامعه کمک نمیکند، بلکه هزینههای درمانی را افزایش میدهد، افزود: در شرایط کنونی به سختی امکان واردات داریم، زیرا باید ارز ترجیحی داشته باشیم و نفت بفروشیم تا آن را تامین کنیم.
نوری به نقش مهم زنان در فرهنگسازی مصرف بهینه و کاهش هدر رفت منابع کشاورزی و غذایی اشاره و تأکید کرد: مدیریت هوشمندانه در این زمینهها میتواند به سلامت جامعه و اقتصاد ملی کمک کند.
وی از مدیران زن خواست در فرهنگسازی برای کاهش ضایعات و اصلاح الگوی مصرف نقش ویژهای ایفا کنند و افزود: هدر رفت غذا در بخشهایی مانند گوشت، برنج و نان بالاست، مدیران زن میتوانند با فرهنگسازی، هم به اقتصاد خانوادهها و هم به اقتصاد ملی کمک کنند.

نظر دهید