امروز : 02 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1399/02/14 - 20:41
  • تعداد بازدید : 1171
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
جاده پر پیچ و خم عشق و ایثار

معلمان عشایری مدافعان روشنایی علم

با شیوع ویروس کرونا معلمان عشایری همچنان سخت مشغول تدریس هستند تا دانش‌آموزان عشایری که دسترسی چندانی به شبکه های آموزشی مجازی ندارند لحظه‌ای از تحصیل باز نمانند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری فارس از شرق کرمان، ریگان یکی از شهرستان‌های شرقی استان کرمان است که ۳0 درصد مردم این شهرستان را عشایر تشکیل می‌دهند.



دانش‌آموزان عشایری این شهرستان در روزهای کرونایی مشغول تحصیل هستند و در کنارشان معلمان فداکاری هستند که هنوز مدارس عشایر را همانند قبل اما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اداره می‌کنند.



معلمان سخت‌کوشی که فرسنگ‌ها با عبور از جاده‌های پرپیچ وخم درصدد علم‌آموزی به دانش‌آموزان عشایر هستند و جاده‌های سنگلاخی و غیر استاندارد و رودهای پرآب و سختی راه مانع تدریس معلمان عشایری ریگان نشده است، معلمانی که ساعت‌ها در پشت رودخانه و یا حتی رودخانه پرآب "پاسرخ" ریگان گرفتار شده‌اند اما عشق به دانش‌آموزان آنها را ناامید نساخته است.



دانش‌آموزانی که ساعت‌ها چشم‌انتظار معلمانی هستند که از جاده‌های پرپیچ و خم به آنها می‌رسند تا روشنایی علم را به آنها هدیه دهند.



کانکس، چادر، باران، سرما، رودخانه، جاده پرپیچ و خم جملات همیشگی معلمان عشایری است که با آن دیگر انس گرفته‌اند.



 



با شیوع ویروس کرونا شبانه‌روز در فکر دانش‌آموزمان هستیم



محمد طاهرآبادی یکی از معلمان عشایری ریگان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس می گوید: عشق به دانش‌آموزان لحظه‌ای موجب نشده است که بگذاریم دانش‌آموزان از تحصیل باز بمانند.



وی بیان می کند: با شیوع ویروس کرونا شبانه‌روز در فکر دانش‌آموزمان هستیم تا خدایی نکرده از تحصیل باز نمانند.



 



عیسی ملائیان یکی دیگر از معلمان عشایر می‌گوید: با تهیه بسته‌های آموزشی و تحویل به دانش‌آموزان تلاش می‌کنیم تا تحصیل دانش‌آموزان ادامه یابد.



 



علی رستم‌آبادی دیگر معلم عشایری ریگانی بیان می دارد: سختی راه‌های پر پیچ و خم عشق ما را به دانش‌آموزان دوچندان کرده و ما همیشه در فکر دانش‌آموزان خود هستیم.



وی ادامه می دهد: حتی عصرها با حضور در منازل دانش‌آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دانش‌آموزانی که دسترسی به آنان سخت است، آموزش‌های لازم را به آنها می‌دهیم.



 



محمد خادمی معلم دیگر ریگانی به خبرنگار فارس می گوید: با موتورسیکلت فرسنگ‌ها راه طی می‌کنیم تا دانش‌آموزان ما از تحصیل باز نمانند، رودخانه‌های پرآب و مشقت راه لحظه‌ای از عشق ما به دانش‌آموزان نکاسته است و هر روز با امیدی تازه به سوی دانش‌آموزان خود می‌رویم. ساعت‌ها رودخانه ما را گرفتار خود کرده اما ناامید نشده‌ایم.



 



توزیع بسته‌های آموزشی در 95 درصد از مدارس عشایری ریگان



مسئول آموزش و پرورش عشایری ریگان نیز در گفتگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا آموزش در مدارس عشایری این شهرستان متوقف نشده است، اظهار می دارد: آموزش در تمامی مقاطع به‌صورت اینترنتی و بسته‌های آموزشی توسط معلمان سخت‌کوش ارائه می‌شود.



مجید پیوند ادامه می دهد: در مدارسی که اینترنت و امکان بسته‌های آموزشی وجود ندارد و مدارس به صورت چند پایه هستند، این مدارس به‌صورت حضوری دایر هستند تا دانش‌آموزان از تحصیل باز نمانند.



وی ابراز کرد: این معلمان سخت‌کوش که از آنان به ‌عنوان "مدافعان روشنایی علم" می‌توان نام برد، با حضور در اقصی‌نقاط شهرستان به علم‌آموزی مشغول هستند و تا پایان شهریور ارائه خدمات به دانش‌آموزان دارند.



مسئول آموزش و پرورش عشایری ریگان افزود: تا کنون در ۹۵ درصد از مدارس عشایری شهرستان بسته‌های آموزشی توزیع و در مابقی مدارس با حضور معلمان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کار تدریس در حال انجام است.



 



30  درصد مدارس ریگان غیراستاندار است



فرماندار ریگان و رئیس شورای آموزش و پرورش ریگان نیز در گفتگو با فارس بیان می دارد: معلمان سخت‌کوش ریگان در بدترین شرایط آب وهوایی سخت مشغول تدریس به دانش‌آموزان این شهرستان هستند.



امین باقری با اشاره به اینکه در شهرستان ریگان آموزش و پرورش عادی و عشایری فعالیت دارند، بیان کرد: بیشترین عشایر شرق استان در شهرستان ریگان هستند.



وی گفت:  تمامی تلاش ما در شهرستان ساخت فضاهای آموزشی استاندارد است که تا کنون اقدامات خوبی صورت گرفته است.



فرماندار ریگان با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد مدارس ریگان غیراستاندارد هستند که نیاز به بازسازی دارند، اضافه کرد: در حال حاضر ۳۰ واحد آموزشی توسط خیران و نوسازی مدارس در ریگان در حال ساخت است که تعدادی از آنها در مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.



وی خاطرنشان کرد: ریگان یکی از شهرستان‌های مهاجرپذیر در استان است که دارای رشد جمعیت دانش‌آموزی است و در حال حاضر بیش از 16 هزار و 500 دانش‌آموز در شهرستان ریگان در ۱۲۰واحد اموزشی مشغول به تحصیل هستند.


 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب