امروز : 04 دی 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 15:03
  • تعداد بازدید : 835
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
استاندار کهگیلویه و بویراحمد هشدار داد:

قاچاق کالا توسط قاچاقچی‌ها و دلال‌ها ظلم به دامدار است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگر خودمان دام استان را صادر کنیم ارزش افزوده آن نصیب دامدار می‌شود اما وقتی پای قاچاقچی‌ها و دلال‌ها به میان بیاید ظلم به دامدار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، علی‌محمد احمدی در نشست کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: با بیان اینکه چرا کالایی که باید ارزش افزوده آن به دامدار برسد جلوی چشمانمان قاچاق می‌شود.


وی با تاکید بر اینکه مازاد دام استان باید از طریق شبکه رسمی از استان خارج شود، افزود: باید ساز و کاری برای جلوگیری از قاچاق دام وجود داشته باشد که در این راستا دبیرخانه کارگروه وظایف دستگاه‌ها را مشخص کند.


رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با بیان اینکه دام زنده استان قاچاق می‌شود، گفت: با توجه به اینکه گمرک استان فعال نیست، دام زنده ما از استان خارج و به اسم استان‌های دیگر صادر هم می‌شود.


الیاس تاج‌الدینی با بیان اینکه کنترل قاچاق دام استان با ما نیست و ما فقط تولید می‌کنیم. افزود: میزان تولید گوشت استان 14 هزار و 800 تن است که از این میزان هشت هزار و 600 تن نیاز استان و مابقی مازاد است.


مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست در سخنانی اظهار داشت: میدان دام استان‌های همجوار دام عشایر ما را خریداری و از استان خارج می‌کنند و هیچ کنترلی هم نمی‌شود.


مجید علیپور افزود: مردادماه امسال در شهرستان بهمئی حجم زیادی دام زنده خریداری و از استان خارج شد که با پیگیری‌هایی که انجام دادیم متوجه شدیم این دام‌ها به عراق قاچاق شده است.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب