عشایر نقش زیادی در تامین امنیت سرزمینی دارند
معاون توسعه مدبریت و منابع سازمان امور عشایر ایران گفت: حضور عشایر در ۵۹ درصد از عرصه های طبیعی و سرزمینی کشور بیانگر نقش عشایر در تامین امنیت سرزمینی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، جاوید حیاتی در گردهمایی مسئولین پدافند غیرعامل و مدیریت بحران امور عشایر کشور در کرمانشاه که با حضور معاونین سازمان پدافند غیرعامل برگزار شد، هدف از برگزاری این گردهمایی را تببین تقش و جایگاه موثر جامعه عشایری کشور در حوزه پدافند غیر عامل عنوان کرد.
وی با بیان اینکه عشایر مرزبانان بی مزد و منت و وفادار به کشور هستند، گفت: حضور عشایر در ۵۹ درصد از عرصه های طبیعی و سرزمینی کشور بیانگر نقش عشایر در تامین امنیت سرزمینی است.
معاون توسعه مدبریت و منابع سازمان امور عشایر ایران، حضور معاونین سازمان پدافند عیرعامل کشور در این همایش را بیانگر جایگاه ویژه جامعه عشایری در پدافند عیرعامل و نقش بی بدیل آنان در پیشگیری و مقابله با انواع تهدیدات دشمن به ویزه در حوزه اقتصاد ذکر کرد.
حیاتی بیان کرد: براساس تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت توسعه همه جانبه پدافند غیرعامل در کشور، توجه ویژه به جایگاه و نقش عشایر در پیشگیری و مقابله با انواع تهدیدات به ویزه در حوزه تولید گوشت قرمز را ضروری عنوان کرد.
وی ادامه داد: تلاش برای توسعه مناطق عشایری و ارتقای سطح رفاه و برخوردای عشایر با هدف تثبیت و نگهداشت آنان در قلمرو ها و عرصه های طبیعی بعضا دور دست ضروری است.
معاون توسعه مدبریت و منابع سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: توسعه، تجهیز و ساماندهی مناطق عشایری، ارائه خدمات نوین ارتباطی و فراهم سازی زمینه تولید دانش بنیان توسط عشایر با هدف افزایش بهره وری تولیدات عشایر و توسعه زیرساخت ها در مناطق عشایری را از مهم ترین برنامه های سازمان امور عشایر ایران عنوان کرد.
حیاتی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی در توسعه جوامع و نقش آن در اقتدار ملی، بر ضرورت توجه به نقاط قوت و ضعف ساختار خدمترسانی به عشایر در چارچوب وظایف و توصیههای سازمان پدافند غیر عامل کشور و بهروزرسانی و ایمنسازی دادهها و فرآیندهای خدماترسانی به جامعه عشایری تأکید کرد.
برنامههای سازمان امور عشایر در حوزه معیشت کارکنان
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر ایران همچنین در نشست با کارکنان امور عشایر استان کرمانشاه، با تشریح برنامههای سازمان در راستای بهبود معیشت کارکنان، بر اهمیت نقش کارکنان در پیشبرد اهداف سازمان و تلاش برای ارتقای سطح معیشت و رفاه آنان تاکید و ابراز امیدواری کرد در سال جاری گامهای موثری برای بهبود وضعیت معیشتی کارکنان برداشته شود.
وی به تشریح برنامههای سازمان در حوزه خدماترسانی به جامعه مولد عشایری به عنوان یکی از تأثیر گذارترین اقشار و تبیین اثرگذاری جامعه از هرگونه تغییر در خدمات رسانی به این بخش پرداخت.
حیاتی با تاکید بر ضرورت توجه به نیازهای به حق جامعه عشایری، از برنامهریزی برای توسعه زیرساختها، ارائه خدمات آموزشی و بهداشتی، و حمایت از فعالیتهای اقتصادی عشایر خبر داد.

نظر دهید