امروز : 22 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1403/02/24 - 15:40
  • تعداد بازدید : 155
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرپرست مدیریت بحران سازمان امور عشایر ایران:

سیل 60 میلیارد تومانی خسارت به عشایر لرستان وارد کرد

سرپرست مدیریت بحران سازمان امور عشایر ایران گفت:۶۰میلیارد تومان برای مرمت، تعریض، استانداردسازی و احداث ابنیه فنی ایل‌راه‌های آسیب دیده از سیل در مناطق عشایری لرستان نیاز است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، سرپرست مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سازمان امور عشایر ایران با حضور در مناطق عشایری استان لرستان، چهارمحال‌وبختیاری و خوزستان وضعیت خدمات‌رسانی به عشایر آسیب دیده از بارندگی‌های اخیر در این منطق را بررسی کرد.



محسن نادری در بازدید از مناطق عشایری مورزرین، مورخشک و خلیل‌آباد لرستان گفت: ۶۰میلیارد تومان برای مرمت، تعریض، استانداردسازی و احداث ابنیه فنی ایل‌راه‌های آسیب دیده از سیل و بارندگی‌ها در مناطق عشایری لرستان مورد نیاز است.  



وی با اشاره به آیین‌نامه ساماندهی عشایر افزود: همه دستگاه‌های اجرایی و خدماتی موظف هستند خدمات‌رسانی مناسب به عشایر به خصوص در مواقع بحرانی داشته باشند.



 



کاهش تلفات و هزینه‌‌ها با آمادگی پیشگیری از بحران‌ها



سرپرست مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سازمان امور عشایر ایران همچنین به منظور بررسی وضعیت مناطق عشایری با سفر به چهارمحال‌وبختیاری و دیدار با فرماندار اردل  گفت: تلاش‌ برای مدیریت بحران در مناطق عشایری وظیفه همه دستگاه‌ها است و با آمادگی و پیشگیری از بحران‌ها، شاهد کاهش تلفات و هزینه‌ها خواهیم بود.



 نادری افزود: فرمانداری به عنوان مسئول شورای هماهنگی مدیریت بحران باعث تسھيل در ھماھنگی‌های بين دستگاهی و تسريع در ارائه خدمات‌ به عشایر در شرايط اضطراری است.



وی ادامه داد: انتظار داریم مدیریت بحران چهارمحال‌ وبختیاری و شهرستان اردل از محل اعتبارات مدیریت بحران، هزینه‌های لازم برای جبران خسارت بارندگی‌ها به عشایر آسیب‌دیده را اختصاص دهند.



 




راه‌های عشایری تخریب شده در خوزستان بازسازی می‌شوند


سرپرست مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سازمان امور عشایر ایران در سفر به خوزستان و شوشتر نیز در نشست ارزیابی خسارات بارندگی‌ها گفت: با اطلاع‌رسانی‌های مناسب و به‌موقع به عشایر، تلفات جانی رخ نداده و تلفات دامی نیز اندک بوده است.


نادری افزود: به‌دلیل نبود ابنیه فنی در ایل‌راه‌ها بیشترین خسارت به‌وسایل زندگی و راه‌های عشایر وارد شده و مرمت و بازگشایی مسیرها در حال انجام است و احداث ابنیه فنی نیاز به تخصیص و تقویت اعتبارات حوزه راه استان دارد.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب