امروز : 23 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1402/09/10 - 01:12
  • تعداد بازدید : 524
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سرپرست سازمان امور عشایر ایران؛ ۵۰۰ هزار شغل در کشور وابسته به عشایر است

سرپرست سازمان امور عشایر ایران گفت: در جامعه عشایری ۷۰۰هزار شغل برای گروه‌های مختلف فراهم شده و ۵۰۰هزار شغل نیز وابسته به آنان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، سیاوش احمدی میرقائد روز پنجشنبه در دومین همایش تکریم از شبانان و گله‌داران عشایر استان اردبیل در جعفرآباد مغان اظهار داشت: برگزاری این ‌همایش فرصتی فراهم کرده تا مسئولین دستگاه‌های مختلف استان در کنار هم درد‌دل‌ها، خواسته‌ها و مطالبات عشایر را شنیده و در گره‌گشایی مشکلات آنان گام‌های عملی بردارند.


وی با اشاره به نقش بی بدیل عشایر در تولید و تأمین امنیت غذایی کشور، گفت: عشایر ۲۵درصد گوشت‌ قرمز کشور را تولید می کنند و ۴۰درصد دام کشور را در اختیار دارند و ۳۵درصد صنایع دستی نیز به‌همت آنان تولید می‌شود.


احمدی میرقائد افزود: در این جامعه ۷۰۰هزار شغل برای گروه‌های مختلف فراهم شده و ۵۰۰هزار شغل نیز وابسته به‌ تلاش و مجاهدت عشایر است.


وی با اشاره به اینکه تابستان امسال رئیس جمهور در ۱۰بند دستوراتی را به دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها ابلاغ کرد، گفت: براین اساس وزارت نیرو موظف شده تا در ۲سال باقی مانده از دولت سیزدهم ۲۲۰هزار پنل خورشیدی برای عشایر کشور تامین کند.


سرپرست سازمان امور عشایر ایران افزود: وزارت بهداشت نیز موظف شده با راه‌اندازی ۳۸۰ خانه‌بهداشت دسترسی عشایر به امکانات بهداشتی و درمانی را فراهم کند.


وی با بیان اینکه برخی از این اقدامات به سرانجام نرسیده از دستگاه‌های اجرایی خواست به وظیفه خطیر خود در قبال عشایر عمل کنند.


احمدی میرقائد حمایت دولت سیزدهم را از عشایر مولد و فعال در عرصه اقتصادی یادآور شد و اظهار کرد: در دوسال گذشته اعتبارات خوبی در بخش زیربنایی به جامعه عشایری اختصاص یافته که ۲برابر اعتبارات ۲سال پایانی دولت قبل است.


وی گفت: امسال ۳۵۰۰میلیارد تومان برای تأمین آب، راه و ساخت سرپناه برای جامعه عشایری اختصاص یافته که سهم عشایر استان اردبیل از این اعتبارات ۱۳۰میلیارد تومان است.


سرپرست سازمان امور عشایر ایران خاطرنشان کرد: حمایت از تولید گوشت قرمز، توسعه انرژی‌های تجدیدناپذیر، توسعه صنایع دستی، و کشت و توسعه گیاهان دارویی از جمله طرح‌هایی است که می‌تواند زمینه‌ساز تحول عظیم در بخش عشایری باشد.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب