معلم دبستان عشایری وحدت2:
دانشآموزان عشایر میخواهند جهان بیرون از سیاهچادرها را بشناسند
معلم دبستان عشایری وحدت2 گفت: دانش آموزان عشایر میخواهند جهان بیرون از سیاهچادرها را بشناسند و برای این کودکان مدرسه فقط یک مدرسه نیست، بلکه پل ارتباطی با دنیای مدرن است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، "زبیده فاضلی" معلم دبستان عشایر منطقه کوهستانی "چارتا" در دهستان "پاعلم" از توابع شهرستان پلدختر استان لرستان می گوید: دانشآموزان من هر صبح مسافتی را پیاده طی میکنند تا به مدرسهشان که در یک کانکس فلزی قرار دارد برسند.
وی ادامه می دهد: برای این کودکان، مدرسه فقط یک مدرسه نیست، بلکه پل ارتباطی دانشآموزان عشایر با دنیای مدرنی است که با زندگی آنان تفاوتهای چشمگیری دارد. آنان میخواهند جهان بیرون از سیاهچادرها را بشناسند و این را به صراحت از روی هیجانی که برای یاد گرفتن دارند، سوالهایی که مطرح می کنند و حرفهای تازه ای که می زنند میتوان درک کرد.
معلم دبستان عشایری وحدت2، ابراز کرد: در مدرسهای عشایری در میان سرمای کوههای زاگرس و در اتاقکی فلزی و روی تختهای چوبی، الفبای زندگی را حک میکنم و همیشه به دانشآموزانم یادآوری میکنم که قدردان امکاناتی باشند که جمهوری اسلامی برای تحصیل آنان فراهم کرده است.
وی ادامه می دهد: امیدوارم این اتاقک فلزی، سالهای سال و هر روز صبح به روی معلمی که از دوردستها برای آموزش به کودکان این خطه، سختیهای راه را به جان میخرد، در بگشاید و دانشآموزانی سختکوش با قلبی امیدوار که «اطلبوا العلم» را تحقق میبخشند را در دل خود جا دهد.
فاضلی یادآوری می کند که آموزگاران مدارس عشایری با ایثار و ازخودگذشتگی به تعلیم و تربیت دانشآموزان میپردازند و برای ساختن آیندهای روشن برای فرزندان این مرز و بوم تلاش میکنند.
این معلم دبستان عشایری در لرستان، درخصوص نحوه استخدام خود و تدریس در مدارس عشایری، اظهار کرد: از طریق آزمون استخدامی، جذب آموزش و پرورش شدم و در دبستان وحدت2 در منطقه عشایری "چارتا" دهستان پاعلم شهرستان پلدختر مشغول به کار شدم.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به مدرسهای که در آن تدریس میکنم، باید هر روز ۷۰کیلومتر جاده ناهموار را طی کنم، می افزاید: معلم عشایر با دیگر معلم ها تفاوتهایی دارد و وظیفه او فقط درس دادن و آموزش نیست بلکه فراتر از یک معلم از او انتظار میرود و همچنان که مشاهده کردهام، همکارانم به وقت خوشی و ناخوشی همراه مردمان سختکوش عشایر هستند.
فاضلی با ابراز خوشحالی از اینکه در میان دانشآموزانی حضور دارد که ساده و صمیمیاند و همواره قدردان معلمان خود هستند، امیدوار است مسئولان بیش از گذشته به آموزش فرزندان مستعد عشایر توجه کنند و امکانات لازم را در مدارس عشایری برای آنان فراهم کنند.
نظر دهید