امروز : 03 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/12/09 - 11:10
  • تعداد بازدید : 708
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در شورای عشایری خراسان جنوبی مطرح شد:

حذف کلاس های کانکسی دانش آموزان عشایری در خراسان جنوبی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: با مشارکت و همکاری بنیاد برکت ۵۸ کلاس درس کانکسی در استان وجود دارد که تا پایان سال تحصیلی حذف می شوند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، شورای عشایری استان خراسان جنوبی عصر روز سه شنبه 6 اسفند ماه با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران و هئیت همراه، استاندار خراسان جنوبی و مدیران دستگاه های اجرائی استان به منظور بررسی اقدامات صورت گرفته در مناطق عشایری استان و مشکلات عشایر، در محل استانداری خراسان جنوبی برگزار شد.



مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در این نشست با بیان اینکه کلاس‌های خشت و گلی در استان حذف شده اند، گفت: هنوز ۵۸ کلاس درس کانکسی عشایری در استان وجود دارد که با مشارکت بنیاد برکت این مدارس تا پایان سال تحصیلی حذف می شوند.



محمدعلی واقعی با اشاره به اینکه ۲۵۶ آموزشگاه با ۹ هزار دانش آموز در سطح محلات عشایری استان وجود دارد، افزود: در حال حاضر تردد دانش آموزان عشایری به این آموزشگاه ها به سختی انجام می‌شود که نیازمند کمک و توجه مسئولین است و اعتبارات آموزش و پرورش در این زمینه قطره چکانی است.



وی با بیان اینکه تأمین برخی امکانات و تجهیزات برای مدارس عشایری نیازمند تامین اعتبار است، اظهار کرد: ۲۲ مدرسه عشایری از امتیاز برق محروم هستند و تامین 60 دستگاه رایانه برای 40 آموزشگاه، میز و صندلی برای 35 آموزشگاه، تامین مواد شوینده با توجه به شیوع ویروس کرونا، از مهم‌ترین نیازهای مدارس عشایری استان است که باید اعتبار لازم برای تجهیز این مدارس اختصاص یابد.



مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه ۳۵ آموزشگاه عشایری استان نیازمند تجهیزاتی مانند میز و نیمکت هستند، افزود: همچنین ۳۰ آموزشگاه فاقد سیستم گرمایشی و سرمایشی هستند که نیازمند مساعدت هستیم ضمن اینکه تمام مدارس عشایری استان نیازمند مواد ضدعفونی کننده و شوینده هستند.






بخش عمده‌ای از دست بافته‌های داری استان توسط عشایر تولید می‌شود



مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم گفت: در حوزه گردشگری و صنایع دستی اقدامات خوبی در حوزه عشایر انجام شده است از جمله اینکه در چهار منطقه عشایری استان کمپ‌های گردشگری احداث شده است.



حسن رمضانی افزود: بخش عمده‌ای از دست بافته‌های داری استان توسط جامعه عشایر تولید می‌شود که این تولیدات در نمایشگاه‌های صنایع دستی سطح کشور عرضه می‌شود.



وی عنوان کرد: از سازمان امور عشایری کشور درخواست داریم در زمینه برگزاری نمایشگاه‌های صنایع دستی عشایر در مناسبات خاص سال در مرکز اقدام کند تا از این طریق زمینه عرضه و فروش این محصولات فراهم شود.






کمترین میزان بیماری‌های دامی استان در حوزه عشایری است



مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی هم  در این نشست گفت: کمترین میزان بیماری‌های دامی استان در حوزه عشایری است همچنین سم پاشی و ضدعفونی دام به صورت مستمر انجام می‌شود.



محمد اصغرزاده بیان کرد: عشایر خراسان جنوبی تولیدات دامی و پروتئینی منحصر به فردی دارند که خام فروشی می‌شود که لازم است این محصولات برندسازی شود.






۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای ثبت برند محصولات عشایری



مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی نیز گفت: برای ثبت برند محصولات عشایری آمادگی داریم تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت کنیم



محمد زنگنه افزود: ۲۵۰ طرح صنایع دستی و گردشگری به مبلغ ۹ میلیارد تومان توسط عشایر استان به بانک معرفی شده است.



وی بیان کرد: همچنین از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستائی و عشایری ۱۰۰ طرح به اعتبار ۳۵ میلیارد ریال به عشایر استان پرداخت شده که زمینه اشتغال ۱۱۵ نفر را فراهم شده است.







 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب